• 瀏覽: 14,792
  • 回覆: 120
小弟以前試左幾次都唔得 ...

同大家想像既唔同 , 小弟係真係可以唔睇片  唔睇J 圖 ,
生活正常咁過左6-10日 ...
最大問題反而係訓唔著 ... 我唸各位都知道 , 打完JJ其實好累
好想去訓 ... 我每次戒左幾日後 , 都係訓唔到覺 ,
就算你係覺得好累 , 但個腦都係好似開左摩打  唔肯比你訓 ...

好多都係咁 ... 我每次最尾果日都係頂唔住 , 屹起身睇下A片 ,
打完J 後先訓得著 ... 所以我只可以J 得少 ,
唔可以完全戒甩 , 大家又係點???

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-8-2 11:36 AM 發表

同大家想像既唔同 , 小弟係真係可以唔睇片  唔睇J 圖 ,
最大問題反而係訓唔著 ... 我唸各位都知道 , 打完JJ其實好累
就算你係覺得好累 , 但個腦都係好似開左摩打  唔肯比你訓 ...

好多都係咁 ... 我每次最尾果日都係頂唔住 , 屹起身睇 ...
戒黎做乜?

醫生話 打丁 唔係可以防 前列腺癌 咩?

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-8-2 11:36 AM 發表

好多都係咁 ... 我每次最尾果日都係頂唔住 , 屹起身睇 ...
應該戒唔到㗎喎, 特別係男人

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2020-8-2 01:05 PM 發表

戒黎做乜?
醫生話 打丁 唔係可以防 前列腺癌 咩?
放心拉 , E+只會有人打JJ打到腎虧架姐 , 邊個有人因為唔打JJ而前列腺癌

試下只專心開帖

引用:
原帖由 tfortest 於 2020-8-2 07:03 PM 發表

試下只專心開帖
... T兄應該無睇過我#1講咩 ...

我係話我己經可以唔睇片  唔睇圖  唔打JJ ,
但反而係咁做個腦太精神  唔肯停 , 反而唔到覺 ...
每次係半夜起返 , 特登睇片打JJ , 先有覺好訓

引用:
原帖由 小漫頭受傷了 於 2020-8-2 01:17 PM 發表

應該戒唔到㗎喎, 特別係男人
所以話 , 男人始終係下體控制腦袋 ...

回覆 引用 TOP

唔需要戒,亦唔會戒!

引用:
原帖由 家中扁扁的達人 於 2020-8-3 10:57 AM 發表

唔覺得影響到你正常生活就唔使戒啊。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-8-2 09:27 PM 發表

... T兄應該無睇過我#1講咩 ...

我係話我己經可以唔睇片  唔睇圖  唔打JJ ,
但反而係咁做個腦太精神  唔肯停 , 反而唔到覺 ...
每次係半夜起返 , 特登睇片打JJ , 先有覺好訓
...
精神。。
起床開始學外語,背外語。讀書。
應該很快很累

2個月冇了

回覆 引用 TOP

唔駛戒吧? 依返正常性生活個頻率應該唔會有問題...

回覆 引用 TOP

冇女友?

回覆 引用 TOP

咁爽都要戒

哈素賓基個名咁長, 個 Shoulder 冇返咁橫都印唔晒個名
防守球員犯左腦筋上既錯誤
嘩!睇呢場波就興奮過食興奮劑  
呢球波拉得咁行唔係用腳背,係用腳既肉心呀
哎o也!倒卦鳩勾!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]