• 瀏覽: 12,417
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
現在這年代男嘅背住老婆溝女,但偏偏鐘意人哋老婆,又要玩到兩個家庭都破碎!

熱賣及精選
而家呢個世代係咁㗎啦好似啲人明知你同佢拍拖啲所謂網友會同你男朋友交換wechat問埋好多人哋嘅嘢 唔知係為乜嘅 喺度出啲咁耐從來都唔講食嘅話題淨係吹水同埋 挖苦 人哋 又問人喺邊度食炸雞髀 轉頭無私顯見私喺度不停講食仲開埋食帖添玩香討咁耐早唔出前出而家先出咪無私顯見私 傷就傷在 你同我男朋友交換wechat私底下唔知傾乜都算啦 但你唔好口口聲聲話為我好 當我朋友呀 即係當我朋友就私底下去了解我男友 而我男友又成日以佢做話題 去 發我脾氣 我唔知佢得罪佢啲乜佢哋大家有啲乜佢哋搞得好唔好佢哋嘅事點解要攞個發脾氣我仲無辜啦

最傷 口口聲聲當我朋友為我好 原來私底下同我男朋友wechat真係唔知為乜㗎喎到佢哋私底下搞得唔好我男朋友就成日攞嚟發脾氣因為呢個人 永遠係一個迷嚟㗎 呢個世界啲男男女女係好混亂㗎啦 表面喺度扮 正經背後暗地裏而家都冇得防假啦 啲網上平台咁多 偷偷哋喺度傾 pm有得wechat有得whatsapp有得facebook ig都得要偷食要有古怪 點房 師兄節哀順變啦

師兄呢個世界呀唔好話你畀人搞老婆啦 我畀人搞我男朋友人哋都冠冕堂皇喺度日日講緊我啦我仲當佢係朋友但係原來佢背後唔知做咗啲乜嘢我係最後嗰個字 都傷心㗎啦 仲要講到好無知大條道理咁 我仲慘呀

牛吾飲水點會牛頭低。
愛專一而無異心既。
點會有移情别戀既心態?
所以攪人者與接受被攪者。
皆有責有。吾系單一既……

引用:
原帖由 gunpit 於 2020-5-16 07:39 PM 發表

牛吾飲水點會牛頭低。
愛專一而無異心既。
點會有移情别戀既心態?
所以攪人者與接受被攪者。
皆有責有。吾系單一既……
師兄呢個世界太醜惡

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-5-16 07:56 PM 發表

師兄呢個世界太醜惡
直情難為正邪定分界。

引用:
原帖由 gunpit 於 2020-5-16 07:58 PM 發表

直情難為正邪定分界。
有老婆或者有老公 或者有男朋友或者有女朋友 點可以破壞人哋點可以去搶㗎 至少我唔會做 阿寧嘅孤獨終老 係我寧願孤獨終老我都唔鍾意去搶返嚟嘅嘢 係你就係你唔係你就唔係你點解要破壞人哋

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-5-16 08:00 PM 發表

有老婆或者有老公 或者有男朋友或者有女朋友 點可以破壞人哋點可以去搶㗎 至少我唔會做 阿寧嘅孤獨終老 係我寧願孤獨終老我都唔鍾意去搶返嚟嘅嘢 係你就係你唔係你就唔係你點解要破壞人哋 ...
可惜妳呢種心態存在既人系稀少呢。
得一自然想二。
葡萄自然妒忌。

引用:
原帖由 gunpit 於 2020-5-16 08:08 PM 發表

可惜妳呢種心態存在既人系稀少呢。
得一自然想二。
葡萄自然妒忌。
所以我唔應該同人講愛情嗎

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-5-16 08:09 PM 發表

所以我唔應該同人講愛情嗎
人心難測。口是心非。
呢d系常見人的心態。
妳自己盡力而為啦……
既來之則安之。要走的終須走。

引用:
原帖由 gunpit 於 2020-5-16 08:14 PM 發表

人心難測。口是心非。
呢d系常見人的心態。
妳自己盡力而為啦……
既來之則安之。要走的終須走。
係有做過就有錯過就影啦 拉黑我心虛擬 點解要同我好朋友喎我唔知佢哋中間有啲乜嘢但係點解佢哋有啲咩唔啱會大發雷霆好多次㗎啦我忍咗好耐好傷心呀

引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-5-16 08:16 PM 發表

係有做過就有錯過就影啦 拉黑我心虛擬 點解要同我好朋友喎我唔知佢哋中間有啲乜嘢但係點解佢哋有啲咩唔啱會大發雷霆好多次㗎啦我忍咗好耐好傷心呀 ...
甘我梗知妳傷心……
不過如果他真的是用情專一既。
第三者也無可奈可的。
睇佢對妳在他心入面的位置吧。
以後帶眼識人啦……唉……

引用:
原帖由 gunpit 於 2020-5-16 08:22 PM 發表

甘我梗知妳傷心……
不過如果他真的是用情專一既。
第三者也無可奈可的。
睇佢對妳在他心入面的位置吧。
以後帶眼識人啦……唉…… ...
你都係呀小心本版歡樂小姐 上流寄生族呢套戲 足夠形容佢 版面 板底 一個人 如果你想深入同佢傾嘅 pm佢交換聯絡方法佢大眾都加玩㗎 長期都有班狗公圍住佢哋就知啦 所以係本版最高收視嗰個了 啲 貼 呀 上樓那渣人

你個貼係2 本版歡樂 小姐 個貼 都係2喎 馮2 都鍾意搶人嘢㗎喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]