• 瀏覽: 1,764
  • 回覆: 9
我係性小眾 前幾日打同一線吐苦水 dim知條友狂吊我 我打hotline都係屈得累想揾人聽下我平日ge難言之隱都重要比條友審足全程 今時今日咁ge服務態度簡直不知所謂 我要ge係emotion express service唔係鬧人service!YouTube D宣傳片簡直垃圾 其實以前打上去撞到佢都要句句針對我 果次重自以為教管鬧人 真係唔知佢發咩神經

熱賣及精選
引用:
原帖由 白痴仔 於 2020-4-1 12:21 AM 發表

我係性小眾 前幾日打同一線吐苦水 dim知條友狂吊我 我打hotline都係屈得累想揾人聽下我平日ge難言之隱都重要比條友審足全程 今時今日咁ge服務態度簡直不知所謂 我要ge係emotion express service唔係鬧人service!YouTube D宣傳片簡直垃圾 其實以前打上去撞到佢都要句句針對我 果次重自以為教管鬧人 真係唔知佢發咩神經 ...
有乜嘢可以喺度講

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-4-1 09:55 PM 發表

有乜嘢可以喺度講
佢好離譜 bin有人接hotline會鬧人鬧到收唔到聲 我要service唔係要sm

引用:
原帖由 白痴仔 於 2020-4-2 03:26 AM 發表

佢好離譜 bin有人接hotline會鬧人鬧到收唔到聲 我要service唔係要sm
噉你有冇屌返佢?

引用:
原帖由 白痴仔 於 2020-4-2 03:26 AM 發表

可能只係個別人士
並非每人都係咁

引用:
原帖由 當老襯總統 於 2020-4-2 05:08 AM 發表

噉你有冇屌返佢?
同佢拗左半粒鐘

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-4-3 02:41 PM 發表

可能只係個別人士
並非每人都係咁
真係不知所謂 想up兩句都要吊人

引用:
原帖由 白痴仔 於 2020-4-4 03:46 PM 發表

真係不知所謂 想up兩句都要吊人
當佢更年期燥底
無謂勞氣

引用:
原帖由 救世廚 於 2020-4-7 10:29 PM 發表

當佢更年期燥底
無謂勞氣
佢的確正值中年

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]