• 瀏覽: 18,102
  • 回覆: 240
  • 追帖: 2
有幾多男除了女朋友,會同女性朋友單獨出國
是什麼心態.
男的你地如果找女伴單獨出國,是否想攪野?都是對對誘有好感先同女方一齊去?
有冇男不會諗攪野,單純是一齊去玩?
男女想法不同.

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2019-12-13 09:49 AM 發表

是什麼心態.
男的你地如果找女伴單獨出國,是否想攪野?都是對對誘有好感先同女方一齊去?
男女想法不同. ...
一定唔會

回覆 引用 TOP

應該男喜歡女才出,不過我是女,請男人發表

回覆 引用 TOP

冇女朋友既男未會lo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2019-12-13 09:49 AM 發表

是什麼心態.
男女想法不同. ...
呢個問題
是你決定
book洒店
一人一間房
可以la

本身有伴侶的話就免了, 但如果以雙方都係單身為前提,
就視乎係邊個提出, 若果唔係非常非常熟, 情同手足果種好朋友的話,
我作為男方係就絕對唔敢主動同女性朋友提出.

而如果係女方提出, 或者雙方互相醞釀而傾出黎的話,
咁大致係旅程中如果女方無明顯暗示的話,
就會保持守禮一齊作伴玩就算, 無必要冒風險少左個朋友,
但或者會預左一旦女方(如果係有吸引力果種)有暗示的話就會搞野,
極其量若果唔係想長遠做伴侶的話,
就先小人講明唔會負責只當打友誼波.

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-12-13 12:55 PM 發表

就視乎係邊個提出, 若果唔係非常非常熟, 情同手足果種好朋友的話,

但或者會預左一旦女方(如果係有吸引力果種)有暗示的話就會搞野,
極其 ...
你是男?男都想單獨同女仔去出門了.
但如果是個男主動講同個女一齊去.
去到幾天都沒攪過野??不會好奇怪咩?
仲有一間酒店ROOM 2人平分,住埋一間.都話是朋友.'互相拍照.
咁個男是否算好呢??想不明.

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-12-13 12:55 PM 發表

極其 ...
宇宙級高人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2019-12-13 01:34 PM 發表

仲有一間酒店ROOM 2人平分,住埋一間.都話是朋友.'互相拍照.
咁個男是否算好呢??想不明. ...
我係男, 或者攤開黎講易講D,
聽你語氣應該係女, 你係試下被男性朋友咁約過,
但同房下對方真係乜都無對你做過?

引用:
原帖由 桃花跟我 於 2019-12-13 01:34 PM 發表

咁個男是否算好呢??想不明. ...
你另一帖度提過自己3X歲,
如果假設男方又係同你差唔多年紀或者大D(4X)的話,
咁都唔係十八廿二血氣方剛GE年齡了,
色心固然都會有, 但會顧及更多現實問題,
例如唔係講明友誼波的話就驚要負責任,
或者如果你無表示的話, 都驚係自己諗錯隔離,
隨便對你動手會被當成係變態佬, 破壞形象就無謂.

引用:
原帖由 多明戈 於 2019-12-13 03:00 PM 發表

你另一帖度提過自己3X歲,
如果假設男方又係同你差唔多年紀或者大D(4X)的話,
咁都唔係十八廿二血氣方剛GE年齡了,
色心固然都會有, 但會顧及更多現實問題,
例如唔係講明友誼波的話就驚要負責任,
或者如果你無表示的話, 都驚係自己諗錯隔離,
隨便對你動手會被當成係變態佬, 破壞形象就無謂. ...
最後
一喺唔好去
一喺book一人一房
因為你喺多多
我喺寶寶聾
會保護自己

https://youtu.be/Q5EOVcTbf6k

基路難行

回覆 引用 TOP

引用:

是什麼心態.
男女想法不同. ...
單獨出國外遊而又不是男女朋友關係。我都好想,但正常冇女會肯。如肯去的,一係冇腦的,一係冧條仔好耐預左會旅程中會有機會發生關係。

引用:
原帖由 乜費 於 2019-12-13 03:18 PM 發表

最後
一喺唔好去
一喺book一人一房
因為你喺多多
我喺寶寶聾
會保護自己

https://youtu.be/Q5EOVcTbf6k
聽你咁講以為你係傑寶倫添...

孤男寡女去外國,當然是去床上玩啦!妳意為會係乜?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]