• 瀏覽: 11,972
  • 回覆: 88
  • 追帖: 2
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-10-3 06:15 PM 關閉
有人話男人只喜歡後生女,我想反問女性,我41歲,170cm高,160磅,樣子中上,係咪對女性已經無吸引力。

熱賣及精選
引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-10-1 07:06 PM 發表

有人話男人只喜歡後生女,我想反問女性,我41歲,170cm高,160磅,樣子中上,係咪對女性已經無吸引力。
只要您仲鍾意女人, 您就有吸引力

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-10-1 07:25 PM 發表

只要您仲鍾意女人, 您就有吸引力
以前後生啲就有吸引力,但宜家唔覺有女生鍾意我

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-10-1 07:06 PM 發表

40歲男人,冇問題喎,重點係你有地方住,如果結婚可以有兩個人住的小天地(公屋/私樓均可),有一份正當職業,見得下人便可。如果以上兩樣條件合格,在香港想娶老婆沒有難度。

http://edwardchankk.blogspot.com/
引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-10-1 07:27 PM 發表

以前後生啲就有吸引力,但宜家唔覺有女生鍾意我
咁您有無喜歡的人呢?

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-10-1 07:35 PM 發表

咁您有無喜歡的人呢?
無呀

引用:
原帖由 keyman98 於 2019-10-1 07:34 PM 發表

40歲男人,冇問題喎,重點係你有地方住,如果結婚可以有兩個人住的小天地(公屋/私樓均可),有一份正當職業,見得下人便可。如果以上兩樣條件合格,在香港想娶老婆沒有難度。 ...
嗯!

引用:
原帖由 fb550107add36b 於 2019-10-1 07:36 PM 發表

無呀
咁等您有喜歡的人再討論吧

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2019-10-1 07:38 PM 發表

咁等您有喜歡的人再討論吧

回覆 引用 TOP

引用:

師兄 有型有款冇用,最緊耍有現款!

41男人唔會再係身高樣貌行先
而係事業
有幾多身家
同個人成唔成熟等等
所以你幾高幾重無咩重要
樣子正常就得

41歲成熟型男人,我like 叔叔

有,瘦多30磅會好的

回覆 引用 TOP

引用:

你最大缺點就系無自知之明law

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]