• 瀏覽: 13,685
  • 回覆: 55
第一次拍拖,諗緊總有一日會同男朋友發生關係,但我平時係有用開護墊既習慣
想問各位sis,如果用緊護墊,到真係要發生關係既時候比男朋友見到咪會好尷尬或者會覺得阻住左?想問一下大家係會點做嫁?事前入廁所撕走左先?

熱賣及精選
引用:
原帖由 emily135792002 於 2019-5-7 05:14 AM 發表

第一次拍拖,諗緊總有一日會同男朋友發生關係,但我平時係有用開護墊既習慣
想問各位sis,如果用緊護墊,到真係要發生關係既時候比男朋友見到咪會好尷尬或者會覺得阻住左?想問一下大家係會點做嫁?事前入廁所撕走左先? ...
會尷尬,會阻住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 emily135792002 於 2019-5-7 05:14 AM 發表

想問各位sis,如果用緊護墊,到真係要發生關係既時候比男朋友見到咪會好尷尬或者會覺得阻住左?想問一下大家係會點做嫁?事前入廁所撕走左先? ...
你幾大?

再見了.........

回覆 引用 TOP

你已失禁就不要再行後門,DLLM

回覆 引用 TOP

阿媽冇教?

回覆 引用 TOP

你成日遺精㗎?用護墊!

引用:

不用緊張,等哥哥話你知
https://youtu.be/1g-ZO7qBVF8

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-5-7 10:11 AM 發表

你成日遺精㗎?用護墊!
我𢦓日遺。。。。。尿推冧牆,唔好意思

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-5-7 10:22 AM 發表

我𢦓日遺。。。。。尿推冧牆,唔好意思
你推冧個市先真!

引用:
原帖由 香煎強勁的馬 於 2019-5-7 10:25 AM 發表

你推冧個市先真!
詩兄。。。我地可以做個朋友嗎?

基會黎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 儍廢物 於 2019-5-7 10:29 AM 發表

詩兄。。。我地可以做個朋友嗎?
原來1路你唔當我係朋友仔!

引用:
原帖由 木耳雪耳 於 2019-5-7 11:18 AM 發表

基路難行
耳神,前峰半大半主。。。好嗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右