• 瀏覽: 9,342
  • 回覆: 184
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:40 PM 關閉
引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-4-10 05:17 PM 發表

她們總是愛留連夜店,喝得醉醉,被渣男撿走,天天都發生
但是總是如此不自愛,喝酒非得要去夜店嗎?萬一被人下藥,對得起父母
對得起自己嗎?到底是什麼心態明知山有虎偏向虎山行? ...
西痕

再見了.........
引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-4-10 05:17 PM 發表

但是總是如此不自愛,喝酒非得要去夜店嗎?萬一被人下藥,對得起父母
咁你知唔知喺香港每日有幾多人飲酒?知唔知每十年話被人落藥有幾單呢?可能被人下藥機率仲少過被老虎咬

引用:

因為她們賤講完

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-4-10 05:28 PM 發表

你是男是女?
有甚麼關係?

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2019-4-10 05:40 PM 發表

有甚麼關係?
男冇嗰樣嘢痕

引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-4-10 05:44 PM 發表

飲醉被撿屍成日喺新聞出現
被老虎咬都成日喺新聞出現喎

引用:
原帖由 急焦外圍的白襪 於 2019-4-10 05:59 PM 發表

男冇嗰樣嘢痕
9痕

引用:

好多嘢都係你情我願嘅啫…

引用:
原帖由 樹上純情的P圖 於 2019-4-10 06:23 PM 發表

不過我唔去店,見到的話,我會報警,但唔知警受唔受理???
警蔡是否應加強夜店妄邏
見到老虎報一定受理

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]