咸濕

咸濕 E-mail 此主題給朋友

常言道男人咸濕,但女人唔咸濕咩?只係世俗眼光下令佢地唔敢表露。禽日我去個客公司先見到兩條女係手機睇緊外國男條J,比我發現仲話睇下d勁野嘛,又話如果我有咁大條都歡迎比佢地觀摩下,老鑑到我即走,所以女人咸濕程度絕不下於男人,姐妹們認同嗎?

熱賣及精選
還有一事例,試過去一茶記食野,聽到三個女侍應係度傾偈,話題係講有條仔溝緊其中一條女,但應該只係想呃虾條之流,跟著有條女就話條仔又唔高大又唔靚仔,與其比佢呃,不如入廚房攞條青瓜自己玩下算啦,其間3人面不紅耳不赤,比食客聽到亦不覺鑑戒,我相信都唔係咁多男人達這境界

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-7-26 12:06 發表

還有一事例,試過去一茶記食野,聽到三個女侍應係度傾偈,話題係講有條仔溝緊其中一條女,但應該只係想呃虾條之流,跟著有條女就話條仔又唔高大又唔靚仔,與其比佢呃,不如入廚房攞條青瓜自己玩下算啦,其間3人面不紅耳不赤,比食客聽到亦不覺鑑戒,我相信都唔係咁多男人達這境界 ...
面紅耳赤係少女呀,虎狼之年仲赤咩呀?個心赤赤下啫

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-7-26 12:24 PM 發表

面紅耳赤係少女呀,虎狼之年仲赤咩呀?個心赤赤下啫
目測有人溝果個廿幾,另外兩個三十左右,咁快狼虎?

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-7-26 12:27 發表

目測有人溝果個廿幾,另外兩個三十左右,咁快狼虎?
依家廿幾歲年齡就唔係大,但係經驗就未必係少女啦

而家好多港女系老江湖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-7-26 12:31 PM 發表

依家廿幾歲年齡就唔係大,但係經驗就未必係少女啦
香港少女時期都仲好d既,但到三十幾d狼虎女就猴禽好多,之前約d三十幾既sp出黎仲猴急過我

女生宿舍,好多晚上一样讲咸古

引用:
原帖由 七個回收的小腸 於 2019-7-26 12:45 PM 發表

女生宿舍,好多晚上一样讲咸古
如果可以置身其中就好😍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-7-26 12:06 PM 發表

還有一事例,試過去一茶記食野,聽到三個女侍應係度傾偈,話題係講有條仔溝緊其中一條女,但應該只係想呃虾條之流,跟著有條女就話條仔又唔高大又唔靚仔,與其比佢呃,不如入廚房攞條青瓜自己玩下算啦,其間3人面不紅耳不赤,比食客聽到亦不覺鑑戒,我相信都唔係咁多男人達這境界 ...
哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-7-26 11:44 AM 發表

常言道男人咸濕,但女人唔咸濕咩?只係世俗眼光下令佢地唔敢表露。禽日我去個客公司先見到兩條女係手機睇緊外國男條J,比我發現仲話睇下d勁野嘛,又話如果我有咁大條都歡迎比佢地觀摩下,老鑑到我即走,所以女人咸濕程度絕不下於男人,姐妹們認同嗎? ...
得闲去下屋村公园,d小学生男男女女一齐都系讲呢d野………

引用:
原帖由 hkichi 於 2019-7-26 01:06 PM 發表

得闲去下屋村公园,d小学生男男女女一齐都系讲呢d野………
小學?吾係掛

同佢屌閪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-7-26 12:40 發表

香港少女時期都仲好d既,但到三十幾d狼虎女就猴禽好多,之前約d三十幾既sp出黎仲猴急過我
你想像中人哋咁猴禽啫

引用:
原帖由 平常的人 於 2019-7-26 01:16 PM 發表

你想像中人哋咁猴禽啫
唔係啊,我約sp多數都會食餐飯傾下偈先,但有d真係會叫直接去開房的

34 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。