中女扮上菜,難怪一世嫁吾出

中女扮上菜,難怪一世嫁吾出 E-mail 此主題給朋友

借左我朋友ac一用

背景:男,未到40,有車有樓。

識過幾個中女,32至36歲。外貌,身材都好普通,有個直頭係肥!全部都大學學歷或以上。人工3至4萬左右。
佢地全部都有共通點,港女,食飯吾出錢,睇演唱會去樂園玩都理應男方出。男方送下小禮物又厭係平野。
個個都想男人氹,想男人養,想食住個男人。佢地自己人工都吾係少,同朋友食好西,去旅行,去美容就得。同男朋友出街永遠吾出錢,亦吾會主動送反d小禮物。

你地班中女,幾時醒?都30up,仲想有人養?有男人肯要你,就快快貼埋大床啦!

想塭個30up既好女人,真係難。18至25歲食又食過,但吾會娶做老婆囉。食過太多mk妹,食下就可以,老婆就no啦!

熱賣及精選
引用:
原帖由 alexwong780 於 2019-4-13 02:01 AM 發表

借左我朋友ac一用

識過幾個中女,32至36歲。外貌,身材都好普通,有個直頭係肥!全部都大學學歷或以上。人工3至4萬左右。
佢地全部都有共通點,港女,食飯吾出錢,睇演唱會去樂園玩都理應男方出。男方送下小禮物又厭係平野。
個個都想男人氹,想男人養,想食住個男人。佢地自己人工都吾係少,同朋友食好西,去旅行,去美容就得。同男朋友出街永遠吾出錢,亦吾會主動送反d小禮物。 ...
俾哂錢做乜唔搵個後生?後生都有乖女,去識多d人

再見了.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexwong780 於 2019-4-13 02:01 AM 發表

借左我朋友ac一用

個個都想男人氹,想男人養,想食住個男人。佢地自己人工都吾係少,同朋友食好西,去旅行,去美容就得。同男朋友出街永遠吾出錢,亦吾會主動送反d小禮物又厭係平野。
個個都想男人氹,想男人養,想食住個男人。佢地自己人工都吾係少,同朋友食好西,去旅行,去美容就得。同男朋友出街永遠吾出錢,亦吾會主動送反d小禮物。

你地班中女,幾時醒?都30up,仲想有人養?有男人肯要你,就快快貼埋大床啦!

想塭個30up既好女人,真係難。18至25歲食又食過,但吾會娶做老婆囉。食過太多mk妹,食下就可以,老婆就no啦!。 ...
mk妹唔想娶佢做老婆,中女你又嫌三嫌四,照咁睇你都喺孤獨終老囉!

引用:

借左我朋友ac一用

個個都想男人氹,想男人養,想食住個男人。佢地自己人工都吾係少,同朋友食好西,去旅行,去美容就得。同男朋友出街永遠吾出錢,亦吾會主動送反d小禮物。 ...
揾私鍾妹唔算感情經歷喎……
成段野得識肥妹先係你既經歷

回覆 引用 TOP

我是一名中女,人工也有4 萬以上,樣子身型也還好,165cm ,以前同男仔食飯會爭住俾,后未原來男仕覺得女生俾錢即係無下次無興趣,所以都會俾男仔請。如果遇到個啱嘅男人,我相信女生是不介意照顧或一人一半生活支出。所以不要一竹竽打一船人。

唔岩就下一個啦, 總會遇到合適嘅, 試下做義工, 果度d女仔起碼心地善良

樓主你唔好彩遇到港女,有唔好經歷,明白你會對中女有不好印象。

我自己也是單身中女,但我同我既朋友都無你講既港女性格。

希望你明白每個地方都有好有唔好既女仔,凡事客觀d去睇,對你自己對別人也好。
也是對自己對別人既尊重。

引用:
原帖由 偉偉的豬 於 2019-4-13 08:53 AM 發表

唔岩就下一個啦, 總會遇到合適嘅, 試下做義工, 果度d女仔起碼心地善良
X2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bri_che 於 2019-4-13 08:27 AM 發表

我是一名中女,人工也有4 萬以上,樣子身型也還好,165cm ,以前同男仔食飯會爭住俾,后未原來男仕覺得女生俾錢即係無下次無興趣,所以都會俾男仔請。如果遇到個啱嘅男人,我相信女生是不介意照顧或一人一半生活支出。所以不要一竹竽打一船人。 ...
約會我都係爭住俾,但對方睇到你咁,就會不停約,出到去食飯睇戲就吾主動俾錢,我覺得約會男女AA最好。 我係女

我覺得第一次就男仔比,下一次咪女仔比返囉,都唔會話當老奉要男仔比既。

回覆 引用 TOP

引用:

借左我朋友ac一用

連小禮物都嫌就真係有點那個,
好明顯唔係愛樓主,
希望你找到個真心愛你的女子.

樓主冇能力就唔好溝女,出少少錢就話條女點,唉,自己不如反省下!

回覆 引用 TOP

引用:

借左我朋友ac一用

呢班中女, 過多兩年, 人老珠黃, 搵鬼要, 沒市場啦, 係男人見到都怕

與狼為友

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bri_che 於 2019-4-13 08:27 AM 發表

我是一名中女,人工也有4 萬以上,樣子身型也還好,165cm ,以前同男仔食飯會爭住俾,后未原來男仕覺得女生俾錢即係無下次無興趣,所以都會俾男仔請。如果遇到個啱嘅男人,我相信女生是不介意照顧或一人一半生活支出。所以不要一竹竽打一船人。 ...
我都覺得好多時男人唔鍾意女人俾錢,
我諗佢地覺得無面掛

回覆 引用 TOP

引用:

X2 我都係咁話..我爭住比有時男人䁷得無面..

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。