• 瀏覽: 28,645
  • 回覆: 127
  • 追帖: 2
屋企人同朋友都唔知我平時成日會睇av, 有時同朋友講起色色話題, 佢地都好似唔會睇, 但我自己都幾鐘意睇, 可能因為無男朋友關係, 可以消解寂寞, 近排除左上網睇, 仲會買av dvd, 買h漫, 同join hmvod睇佢地成人台, 有時覺得自己好變態, 但又會不能自拔.

熱賣及精選
引用:
原帖由 jellyfish415 於 2019-3-6 11:45 AM 發表

屋企人同朋友都唔知我平時成日會睇av, 有時同朋友講起色色話題, 佢地都好似唔會睇, 但我自己都幾鐘意睇, 可能因為無男朋友關係, 可以消解寂寞, 近排除左上網睇, 仲會買av dvd, 買h漫, 同join hmvod睇佢地成人台, 有時覺得自己好變態, 但又會不能自拔. ...
有男友就自然會少睇

引用:
原帖由 jellyfish415 於 2019-3-6 11:45 AM 發表

屋企人同朋友都唔知我平時成日會睇av, 有時同朋友講起色色話題, 佢地都好似唔會睇, 但我自己都幾鐘意睇, 可能因為無男朋友關係, 可以消解寂寞, 近排除左上網睇, 仲會買av dvd, 買h漫, 同join hmvod睇佢地成人台, 有時覺得自己好變態, 但又會不能自拔. ...
有JJ就睇……😨😨

回覆 引用 TOP

死變態佬,返回吃藥💊

引用:

好正常!無需難堪!其他人扮正經啫

引用:

女仔咸濕下冇乜問題

回覆 引用 TOP

唔洗太介懷,男女睇都係好正常既事,不過唔洗哂錢睇既。

講真,有咩甘好睇,晤系我扮野。因為睇得來得過睇,倒不如穩個中意的人做

回覆 引用 TOP

好正常啦, 樓主係第3性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Salome198913 於 2019-3-6 02:51 PM 發表

唔洗太介懷,男女睇都係好正常既事,不過唔洗哂錢睇既。
俾錢會方便d既
好似果d成人台話開就開 唔洗搵seed
同埋有時join寬頻 好似hgc果d都會有hmvod優惠

你係女?

回覆 引用 TOP

引用:

幾歲?
依家好多女仔都好咸濕,
其實幾好

回覆 引用 TOP

引用:

好正常啫

回覆 引用 TOP

少睇一啲吧,把心机放在怎样改善生活文或者去幫人之上吧

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]