返左工之後識唔到男仔... 香討焦點

返左工之後識唔到男仔... E-mail 此主題給朋友

我份工女多男少, 雖然有後生仔但都有哂女朋友
平時真係好難識男仔, 自己又摺, 又唔去蒲果啲..
朋友都話我個樣唔差, 只係有d黑眼圈同眼袋, 但都應該好易搵到男朋友
而家我down左d 交友apps黎玩, 玩左幾日係好多男仔match,
但個個都好似唔係真心咁.. 只係想識個正正常常既男朋友姐,
點解咁難咁

熱賣及精選
出去上下啲自己有興趣嘅課程,或者做下義工好過玩交友app啦

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-5-16 12:50 PM 發表

朋友都話我個樣唔差, 只係有d黑眼圈同眼袋, 但都應該好易搵到男朋友
而家我down左d 交友apps黎玩, 玩左幾日係好多男仔match,
點解咁難咁 ...
應該又係啲去黑眼圈同眼袋廣告

熄燈,鎖門,爆大鑊
樓主,我睇你諗下另一個原因la
出面女仔到三十歲仲單身既過9成都係講話平時識唔到男仔
但係9成其實都唔係事實

甚至,正常好多男仔都係一生既生活圈都冇女仔
一樣媾到女
好似我咁,小學唔計
中學男校
大學半男校,讀既科更加係二百幾人得5個女仔
出黎做野都係全男班
興趣打籃球
鍾意係屋企睇Youtube, Netflix
未有Deliveroo 之前試過請願留係屋企餓都唔出街既類型
咪一樣識到女仔
問題好多時只係識到又點?
做埋男女朋友你又keep 唔keep到?

樓主唔好俾借口自己la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KMT熊熊 於 2019-5-16 12:50 PM 發表

點解咁難咁 ...
香討都時時一大堆男人搵女友,唔洗驚。
開個搵男友Post大堆PM收。

回覆 引用 TOP

吾好甘快下定論話人地玩玩下先 出去見多d世面 有緣自然搵到意中人 所有野都系天注定

回覆 引用 TOP

裝真基情喇

而家係香討搵?

回覆 引用 TOP

我都好少機會識女仔

回覆 引用 TOP

圈子細係重點 星期六日參加下興趣班 或者上網識下朋友啦~

工作環境男多但都結晒婚咪都係咁,搵唔到個鐘意既都冇計

回覆 引用 TOP

其他部門同事呢?

回覆 引用 TOP

引用:

點解咁難咁 ...
我都係因圈子細

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2019-5-16 02:30 PM 發表

應該又係啲去黑眼圈同眼袋廣告
妳理鳩得人咩話之佢作又好真又好,咪當吹吓水囉又證實唔到咁妳講嚟做乜話妳醒咩駛唔駛頒個獎俾妳呀

引用:

點解咁難咁 ...
識我啦~我冇女朋友

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。