繼發現老公好多套後……

繼發現老公好多套後…… E-mail 此主題給朋友

無攤牌,自己已經唔再信任佢,亦每日數住套嘅數目
今晚佢公司聚餐去玩
今日俾我發現少咗3個
我已經唔知點?攤牌離婚?兩個小朋友點?點解要出軌偷食?

熱賣及精選
引用:
原帖由 異域藍色流彈 於 2019-6-28 02:50 PM 發表

今晚佢公司聚餐去玩
今日俾我發現少咗3個
我已經唔知點?攤牌離婚?兩個小朋友點?點解要出軌偷食? ...
離婚吧!
過嚟跟我…

回覆 引用 TOP

無必要同佢一齊了

回覆 引用 TOP

放心,佢好快知道基路難行

回覆 引用 TOP

係咪妳唔俾佢搞呀?

回覆 引用 TOP

佢有好多套 ? 做乜要買咁多惹人懷疑 ?

回覆 引用 TOP

你平時同佢感情點先 如果冇乜野可能係活動上佢同事同朋友需要佢先轉讓

引用:
原帖由 @Sze若 於 2019-7-2 04:34 PM 發表

你平時同佢感情點先 如果冇乜野可能係活動上佢同事同朋友需要佢先轉讓
呢個答案夠哂阿Q,d套著係咁貴?搞到要用仲要同朋友借?

引用:
原帖由 八二三 於 2019-7-2 07:52 PM 發表

呢個答案夠哂阿Q,d套著係咁貴?搞到要用仲要同朋友借?
懷疑合理 但始終要證據

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域藍色流彈 於 2019-6-28 02:50 PM 發表

今晚佢公司聚餐去玩
今日俾我發現少咗3個
我已經唔知點?攤牌離婚?兩個小朋友點?點解要出軌偷食? ...
係未平時對老公性冷感啊?

回覆 引用 TOP

數乜春!用咗可以添!

回覆 引用 TOP

咁你老公都幾蠢, 偷食都O係屋企拎套
醒O既就放公司, 或者即買即掉啦

一係佢就蠢, 一係就當你蠢睇住你黎食

回覆 引用 TOP

有一個問題係,,,點解你要數住,,其實咁你自已咪仲辛苦
其實女人直覺好準,,你會feel到個男人外面有無第二個女人,,
日日咁數住你會好辛苦..
而且其實你老公可以補貨...
再過份d既,,佢可以每次出去用之前去便利店買定...

你地兩公婆近年性生活如何? 佢有無咩唔同左? 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 默默無名的OL 於 2019-7-3 04:03 PM 發表

有一個問題係,,,點解你要數住,,其實咁你自已咪仲辛苦
其實女人直覺好準,,你會feel到個男人外面有無第二個女人,,
日日咁數住你會好辛苦..
而且其實你老公可以補貨...
再過份d既,,佢可以每次出去用之前去便利店買定... ...
我都認同女人直覺好準, 當另一伴有咩唔妥, 一定會察覺/Feel到有問題.

回覆 引用 TOP

25 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。