• 瀏覽: 15,473
  • 回覆: 80
  • 追帖: 1
本主題由 YanNessIsMe 於 2020-1-25 10:43 PM 關閉
幾年前仲白白正正,出黎做左幾年野,呢行晚晚ot,個樣殘左好多
以前化妝系為左扮靚,衣家化妝系為左遮老
平時有keep住茶護膚品,但皮膚無以前咁有光澤,細紋開始出現
先幾日同學聚會,幾年無見既同學話我,一出尼成個樣好似老左幾倍甘
塊臉有少少下垂,開始有啲鬆弛同埋dum

只系過左幾年就好似老左十歲甘,真系驚過多幾年吾知點算,到時驚化妝都遮唔住

想問各位sis甘樣系咪正常,定我自己平時習慣吾好,先搞到甘
同埋平時工作壓力真系好大
又比較少做運動,吾知關唔關事尼

熱賣及精選
運動都關事,做得多血液循環快左係可以減慢衰老,不過做運動最主要其實係keep fit修身

有無留意依家既護膚品有無效?有無做開facial?

就係壓力大先要多d做運動,排毒減壓

回覆 引用 TOP

做多D你愛做的運動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dollchan 於 2019-10-3 06:53 PM 發表

幾年前仲白白正正,出黎做左幾年野,呢行晚晚ot,個樣殘左好多
平時有keep住茶護膚品,但皮膚無以前咁有光澤,細紋開始出現
先幾日同學聚會,幾年無見既同學話我,一出尼成個樣好似老左幾倍甘

只系過左幾年就好似老左十歲甘,真系驚過多幾年吾知點算,到時驚化妝都遮唔住

想問各位sis甘樣系咪正常,定我自己 ...
https://youtu.be/ePpr6vDqIi8?t=467

你解決咗壓力 呢個問題就掂曬

回覆 引用 TOP

我好覺... full mask 做幾多運動都番唔到以前狀態😢

所以對住18,22先有性衝動

回覆 引用 TOP

所以女人有閒錢。閒時間。會琴老好多

回覆 引用 TOP

訓得好就是最好的美容,其次是保濕,化妝化得多更加容易老

所以女人唔懶得
要keep住保養
多做運動 美容護膚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dollchan 於 2019-10-3 06:53 PM 發表

想問各位sis甘樣系咪正常,定我自己 ...
老了上黎一年已經唔同左

回覆 引用 TOP

唔夠瞓係主因

做下醫美真係少不免啦……

運動運動運動3次好重要

心情心情心情

護理護理護理

科學求真,人文求善,藝術求美。
釋夢歡迎私聊。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]