• 瀏覽: 91,719
  • 回覆: 349
  • 追帖: 8
是咁的
同左個朋友做 但冇諗過要佢負責 我都好直接咁問佢我地咩關係 佢話做住朋友先 唔係sp喎咁我對佢本身都有好感既 幾岩feel 佢又keep住對我好曖昧 又話對我唔止朋友咁簡單 掛住我 幾中意我 需要我呢啲 雖然話我對其他仔都會講呢啲門面野 大家都唔會當真 但佢講 我就onjj咁信左其實想單純sp咪講囉 咁大家岩feel既做sp都無所謂 但何必要挽曖昧呢?講一大堆野咪又係唔會一齊 唔好比假希望啦頂
前日仲問我係咪好需要佢 今日就同條第二女一齊左 dllm

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
呢D人真係好PK, 又或者佢覺得甜言蜜語下, 搞得開心D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Goddes_of_Bio 於 2013-8-28 12:06 AM 發表

呢D人真係好PK, 又或者佢覺得甜言蜜語下, 搞得開心D
佢明知我想同佢一齊 仲要挽曖昧 玩家

回覆 引用 TOP

希望愈大,失望愈大
dlm

回覆 引用 TOP

只怪佢心地太好

回覆 引用 TOP

人地靚仔你先肯同佢做姐,你做果陣開心咪得囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 NEPatriots 於 2013-8-28 12:29 AM 發表

係男人都想食好多女架啦

你自己想人坦白d?

佢就係驚咁坦白會冇左你依個SP
我有同佢講話做sp都得 其實直頭係tim啦 我地第次次見面都只係sex 係佢自己唔認姐 仲要話有可能一齊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam128 於 2013-8-28 01:44 AM 發表

人地靚仔你先肯同佢做姐,你做果陣開心咪得囉
靚仔冇佢份 我見岩feel先同佢做 係佢自己自以為是

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 no852 於 2013-8-27 11:43 PM 發表

是咁的
同左個朋友做 但冇諗過要佢負責 我都好直接咁問佢我地咩關係 佢話做住朋友先 唔係sp喎咁我對佢本身都有好感既 幾岩feel 佢又keep住對我好曖昧 又話對我唔止朋友咁簡單 掛住我 幾中意我 需要我呢啲 雖然 ...
條友諗住一口拒絕妳,佢怕無咗妳呢個免費餐吖嘛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @……@ 於 2013-8-28 04:09 AM 發表

咁樓主你有冇仔先本身?

冇 但佢一陣都溝緊條女

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-28 11:57 AM 發表

條友諗住一口拒絕妳,佢怕無咗妳呢個免費餐吖嘛
咁我都怕冇左個免費餐既 但做人就直接啲啦 婆婆媽媽 女人咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 no852 於 2013-8-28 12:20 PM 發表

咁我都怕冇左個免費餐既 但做人就直接啲啦 婆婆媽媽 女人咩
咁如果佢既意願係一腳踏兩船,但要你做SL你制唔制?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]