• 瀏覽: 1,494
  • 回覆: 9
真心請教,有冇邊隻眼影盤好用?
我想有一格可以做埋鼻影嘅,唔該晒

熱賣及精選

呢盒好用。我而家日日返工都用佢。但打鼻影的話,唔知右下角個色夠唔夠

引用:
原帖由 BlingBlingBa 於 2018-11-13 09:16 AM 發表

呢盒好用。我而家日日返工都用佢。但打鼻影的話,唔知右下角個色夠唔夠
你呢盒啲色都好靚, NYX又吾貴, 抵用!我都有一盒舊款的NYX眼影盤, 又係諗吾到化咩時就用佢!

引用:
原帖由 ysankwani 於 2018-11-13 09:45 AM 發表

你呢盒啲色都好靚, NYX又吾貴, 抵用!我都有一盒舊款的NYX眼影盤, 又係諗吾到化咩時就用佢!
我其實唔太識化眼妝,但泥個eyeshadow d 色真係好易carry..不過,我而家用來用去都係4-5 隻色

dior

引用:
原帖由 BlingBlingBa 於 2018-11-13 09:16 AM 發表

上面數落黎第二排 一左一右好似比較近鼻影嘅色

引用:
原帖由 100000volt 於 2018-11-16 09:48 PM 發表

上面數落黎第二排 一左一右好似比較近鼻影嘅色
岩岩睇完我盒野,好似右邊戈個岩d, 左邊太淺色。不過,我對打鼻影全無concept... 唔知咩色係最岩。

引用:
原帖由 BlingBlingBa 於 2018-11-16 10:43 PM 發表

岩岩睇完我盒野,好似右邊戈個岩d, 左邊太淺色。不過,我對打鼻影全無concept... 唔知咩色係最岩。
我其實都小用呀  我未去到咁高境界 不過冬天天爽真係可以試下 really有difference!

請問urban decay 好用嗎

引用:
原帖由 krystal05 於 2018-12-17 08:48 PM 發表

請問urban decay 好用嗎
幾好,粉很幼細,色都幾靚
有一盒naked 3

主題標籤 #眼影
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]