• 瀏覽: 7,228
  • 回覆: 50
  • 追帖: 2
以前有好多互動,好多真心分享,唔係打手。記得時不時有幾個人好好人咁打幾千字分享eyeshadow/ 化妝掃/甚至乎share埋自己個樣etc。。
而家。。無晒聲氣,反而多左好多唔係香港嘅人,我好歡迎任何國家嘅人, 來源地唔係重點,重點係打手,好多呢啲打簡體嘅字人及台灣人都係打手,當然香港人都有打手,但無話同以前嘅數量有咩差別,
預咗打手會dislike,但其他真心嘅sis你哋同意嗎?

27.

回覆 引用 TOP

同意

回覆 引用 TOP

同意呀,有無得同版主反映下?

引用:
原帖由 Janji123 於 2020-6-18 03:51 PM 發表

同意呀,有無得同版主反映下?
1。少咗人真心分享板主控制唔到。。
2。打手呢個唔止其他國家嘅,香港嘅都唔歡迎。 但版主好難捉晒
3。我唔識通知版主

27.
同意,宜家差唔多成個版都係同一堆人,不停copy and paste啲內容
少咗勁多人討論,有時想上嚟睇下review、搵人討論下都無😕 

引用:
原帖由 小熊仁 於 2020-6-19 12:48 PM 發表

同意,宜家差唔多成個版都係同一堆人,不停copy and paste啲內容
少咗勁多人討論,有時想上嚟睇下review、搵人討論下都無😕  
係呀, 佢哋係度copy & paste 唔係問題,問題係copy一啲好基本網上面copy落嚟嘅嘢。。。譬如話皮膚好嘅10大法則嗰啲:要飲8杯水。。唔好食煎炸嘢。。。真係唔知佢哋係博拎積分定咩理由。。。  

27.
引用:
原帖由 小熊仁 於 2020-6-19 12:48 PM 發表

係囉,而家想講美容化妝都唔知去邊好

27.

回覆 引用 TOP

非常同意,搞到依家都唔想睇。見到佢哋寫d牌子&產品名即刻無晒mood睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babylima 於 2020-6-19 01:10 AM 發表

1。少咗人真心分享板主控制唔到。。
2。打手呢個唔止其他國家嘅,香港嘅都唔歡迎。 但版主好難捉晒
3。我唔識通知版主
同意
搞到我現在冇乜心機上來睇
但希望版主捉得幾多得幾多

回覆 引用 TOP

27.

回覆 引用 TOP

尤其係嗰d標題句尾「咩」「咩」既post,睇見都唔想click入去

回覆 引用 TOP

如果開個帖,集中講好唔好?

回覆 引用 TOP

非常同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 babylima 於 2020-6-19 09:58 PM 發表

係呀, 佢哋係度copy & paste 唔係問題,問題係copy一啲好基本網上面copy落嚟嘅嘢。。。譬如話皮膚好嘅10大法則嗰啲:要飲8杯水。。唔好食煎炸嘢。。。真係唔知佢哋係博拎積分定咩理由。。。  
...
我覺得似係搏積分,
好似有人問完有咩粉底好用,一定會有勁多人係又答DW唔係又答DW,然後又會有啲人話「我都出好多油」、「我都想搵」😑
一係就打完個問題喺標題到,click到入去就係啲copy and paste嘅內容🤨

回覆 引用 TOP

係啦~佢地講埋d中文名牌子完全唔知係乜?! 真心香港人從來只見佢有英文名架咋!!!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #化妝
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]