• 瀏覽: 3,729
  • 回覆: 18
條女知我對她有意思,近排lunch 借啲易問我公司附近有乜嘢好食,之後就話跟我去食,又咪係自己條女,到埋單諗住AA,點知佢扮覆WhatsApp 扮去廁所扮塗唇膏之類,咁侍應生又望住我,唯有我畀,之後又唔好意思開口問佢畀番錢。前後已經五次喇

大佬呀,我得兩皮一個月,又要畀家用,每日限自己用一百之內,同佢食無理由食平民餐廳,搞到次次食咗五百幾左右,好肉痛。

如果我推她唔同佢食飯,咪自斷機會無得追她,我可以點呀?

引用:
原帖由 star784 於 2022-7-7 12:10 發表
條女知我對她有意思,近排lunch 借啲易問我公司附近有乜嘢好食,之後就話跟我去食,又咪係自己條女,到埋單諗住AA,點知佢扮覆WhatsApp 扮去廁所扮塗唇膏之類,咁侍應生又望住我,唯有我畀,之後又唔好意思開口問佢畀番錢。前後已經五次喇

大佬呀,我得兩皮一個月,又要畀家用,每日限自己用一百之內,同佢食無理由食平民餐廳,搞到次次食咗五百幾左右,好肉痛。

如果我推她唔同佢食飯,咪自斷機 ...
試吓推佢啦,唔好正面推,記得要係後面推呀

當交學費訓練智商囉

前後已經五次都係咁,就真係唔覺佢屈你了,非自願就當然要出聲。

引用:
原帖由 star784 於 2022-7-7 12:10 發表

更係衰狗格到無女朋友啦…

窮根未盡仲要色心起~

下?仲想追佢?
追到手以後拍拖支出都係你比

食得鹹魚抵得渴,幾次了。。都知道咩事啦。
就算你下次拒絕請,佢一樣有大把備胎。

做水魚做幾鑊都未止蝕
唔搵你搵邊個丫

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-7-7 16:21 發表

更係衰狗格到無女朋友啦…

窮根未盡仲要色心起~
你不如分享一下你洗左幾多都溝唔到女的經驗吧~

唔係卦 呢d女仲想追 當你水魚擺明
我果件都唔係好有錢 但對我好大方 反而係我唔想佢使太多 佢係唔會識慳錢
愛一個人係唔會當佢提款機咁架

好一隻伙食兵

引用:

通常有J女都會黐飲黐食,或者你搵一個冇J女

請食幾餐lunch就上嚟香討呻,樓主你咁樣會成世追唔到女仔㗎喎。佢俾你請,都係知你對佢有意思,俾機會你。如果你唔唔打算追佢,或者日後就算拍拖都唔諗住請佢食飯,就唔好再同佢出去食lunch.

咁你下次食飯咪照樣學樣囉 最好去一間貴啲嘅 食返佢一鑊算數 第七次唔好再出嚟

引用:
原帖由 cp080122 於 2022-7-9 17:45 發表
好一隻伙食兵
原來有咁多名詞

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]