• 瀏覽: 28,437
  • 回覆: 140
女朋友ig都幾多followers,當中有幾隻狗公。如果女朋友出咗post ,就會留言比我女朋友。例如讚佢好靚好索,又會比d 心心 emoji,有時女朋友出於禮貌都會回覆下。其實我女朋友唔識佢哋,不過因為ig係公開既,所以就會吸引咗班狗公。

叫佢刪除留言,佢又話唔係幾好,又唔係咩過份留言。但我睇到有少少眼冤,成日覺得有班狗公喺到j我女朋友。

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-1-21 12:34 PM 發表
女朋友ig都幾多followers,當中有幾隻狗公。如果女朋友出咗post ,就會留言比我女朋友。例如讚佢好靚好索,又會比d 心心 emoji,有時女朋友出於禮貌都會回覆下。其實我女朋友唔識佢哋,不過因為ig係公開既,所以就會吸引咗班狗公。

叫佢刪除留言,佢又話唔係幾好,又唔係咩過份留言。但我睇到有少少眼冤,成日覺得有班狗公喺到j我女朋友。
我個妹都大把觀音兵啦!

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-1-21 12:34 發表

咁 你咪好威囉...人地只可以J...而樓主你可以直接插入咁介意叫你女朋友唔用IG咪得囉如果你女朋友聽你話既話

你條女根本享受緊比身邊狗公讚,你條女發緊姣,同狗公一擔擔,你只係水泡傻仔
好多港女都好古惑的傻仔,拍拖個陣就表面對你好對你好恩愛,背後就鐘意同班狗公調情又私底下搵前度派你帽,CHECK手機聊天紀錄啦傻仔

乜你唔G咩,班狗公睇住佢j,同時間佢又睇番D狗公卒碟

又唔係post隻西出嚟!嬲得幾多吖!

引用:
原帖由 大氣晚乘龍快婿 於 2022-1-21 12:34 PM 發表

使乜驚啫, 真正嘅男人係唔會理呢啲咁嘅嘢㗎, 你只要對你自己條女好,專注你嘅事業咁你條女呢就甩唔到你㗎, 做男人最緊要有自信。

引用:

檢肚自己

你女朋友真識玩
再唔睇實d 你頭頂生草喇

樓主努力賺錢先

樓主,
你山Q左女朋友嘅AC,
自己又去搵D索女Q吓。
各有所好先係真正和諧

樓主平時在IG有無同條女互動宣示主權呀?無的話即係你只想做背後的男人啦!咁你邊有權出聲呀?如果有互動就更加唔使介意啦!果班友有得睇掂無得碰,咁介意做咩呀!除非你都係無得碰啦。
講真我真係不介意,以前都會介意架,不過比以前一條女點醒又覺介意得嚟真係好戇居,事源係同果條女行街佢本身身材了得又有自信,所以有時會著得有啲性感一街狗公睇到眼凸凸,我咪話下次咪著成咁啦。佢就話又唔係主要比佢哋睇,(其實當時佢係主動媾我的),佢哋睇到又掂唔到由佢哋乾燒啦。跟主就一嘢嘴過嚟加送波餅。果晚就也都唔使講啦!
後嚟諗反又覺得佢講得又幾啱。自己條女有人讚有乜所謂呢!又唔係比人睇睇晒全相。只要係你獨家享用就得啦。

對自己冇信心

邊有人咁on9咁話自己㗎!
狗公愛狗乸咁咪話埋自己係狗公本身唔西痕又點會開ig招野埋啲狗公呢?

不過通常見啲滾友fd ig特別多朋友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]