• 瀏覽: 21,812
  • 回覆: 143
  • 追帖: 1
+2
我都唔明,點解有啲男人可以當女朋友係公主搞到自己好似奴隸咁
成日係街都見到有男人幫女朋友/老婆拎手袋,仲要唔係因為個女人冇手拎住個袋,但係都仲要個男人幫佢拎手袋
有啲男人拎手袋仲會拎得好enjoy,真係唔知咩心態
又有啲男人會當街當巷幫女人綁鞋帶,唔係大肚又唔係行動唔方便做咩要連鞋帶都要人幫你綁?
唔識綁鞋帶架?唔識綁鞋帶不如買啲冇鞋帶既鞋咪得囉

情侶行街淨係得個女朋友係到睇衫睇化妝品,男人行過模型舖玩具舖想入去行個圈,條女都即刻黑晒口面
黑口黑面已經算好好脾氣,有啲仲會比說話你聽,會話咩你有位咩,有位都比我放野啦仲想放玩具
其實睇下又唔係一定要買,咁都可以比說話條仔聽
有啲男人仲要唔爭氣架,一比人話兩句就即刻出返黎,係間舖入面留多秒都唔會

成日都話香港女人有公主病又話港女唔溫柔,點解會有咁多港女呀?
咪多得呢班當女朋友係公主/女皇咁湊既男人囉

Action speak louder than words.
前世係太監,奴性仲未散

引用:
原帖由 印度凸警 於 2021-10-29 05:57 PM 發表
前世係太監,奴性仲未散
以前見到啲男人拎女人手袋已經覺得反感,仲要綁埋鞋帶

結到婚佢就知死

女權咁重港女咁串咪多得呢班傻仔狗公唔少,下下寵壞晒以為自己係暖男,搞到班港女以為自己有大把市場大把選擇,自我感覺良好,咪搞到成日收兵派帽出現

可能人地夜晚服侍返轉頭呢
你唔知

因為條女有錢過條仔

正是,臭港女身邊總有幾件狗公。

係  仲有扮撚哂野既積極關心  ….好撚噁心 吊你老母睇到都好撚寒

咁如果你老婆脊椎頸椎有問題, 而佢個手袋係好重嘅。係咪都由得佢自己拎, 因為反正佢有病或者受左傷,根本冇人睇得出。都係面子比較緊要? 定係照幫佢拎然后通街同人講,我老婆有病或者受咗傷? 😂

引用:
原帖由 不能輸的秘密 於 2021-10-29 06:31 PM 發表
可能人地夜晚服侍返轉頭呢
你唔知
笑咗,可能性好大呀!

引用:
原帖由 Feeleton 於 2021-10-29 06:03 PM 發表

以前見到啲男人拎女人手袋已經覺得反感,仲要綁埋鞋帶
成班光棍毒撚,溝唔到女係到互打飛機,笑死

引用:
原帖由 ChineseSpareRib 於 2021-10-29 06:50 PM 發表
咁如果你老婆脊椎頸椎有問題, 而佢個手袋係好重嘅。係咪都由得佢自己拎, 因為反正佢有病或者受左傷,根本冇人睇得出。都係面子比較緊要? 定係照幫佢拎然后通街同人講,我老婆有病或者受咗傷? 😂
老婆為頭家貢獻咗好多,生仔育女….當公主來錫係應該嘅,對住未係老婆嘅,需要當係公主嗎?

引用:
原帖由 Feeleton 於 2021-10-29 05:36 PM 發表
我都唔明,點解有啲男人可以當女朋友係公主搞到自己好似奴隸咁
成日係街都見到有男人幫女朋友/老婆拎手袋,仲要唔係因為個女人冇手拎住個袋,但係都仲要個男人幫佢拎手袋
有啲男人拎手袋仲會拎得好enjoy,真係唔知咩心態
又有啲男人會當街當巷幫女人綁鞋帶,唔係大肚又唔係行動唔方便做咩要連鞋帶都要人幫你綁?
唔識綁鞋帶架?唔識綁鞋帶不如買啲冇鞋帶既鞋咪得囉

情侶行街淨係得個 ...
香港冇野多, 就係有好多呢d廢男
連行路都要比女人行先, 似公公多過似男人

引用:
原帖由 江南一樓主 於 2021-10-29 07:06 PM 發表

老婆為頭家貢獻咗好多,生仔育女….當公主來錫係應該嘅,對住未係老婆嘅,需要當係公主嗎?
都係一樣, 身體有事都唔理后?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]