• 瀏覽: 2,590
  • 回覆: 44
如果識左一個男仔幾個月之後佢同你求婚,而你又覺得佢overall都ok, 咁你會唔會同佢講曬d ex 嘅野比佢知?因為佢只知道我拍過拖,不過唔知幾多次,我話果d係好快分手,所以估計我係無咩經驗果d........ ,佢儍度問我之前係咪踩單車所以個處........,我唯有唔出聲⋯⋯

熱賣及精選
引用:
原帖由 chaseandchase 於 2018-10-29 08:25 PM 發表

如果識左一個男仔幾個月之後佢同你求婚,而你又覺得佢overall都ok, 咁你會唔會同佢講曬d ex 嘅野比佢知?因為佢只知道我拍過拖,不過唔知幾多次,我話果d係好快分手,所以估計我係無咩經驗果d........ ,佢儍度問我之前係咪踩單車所以個處........,我唯有唔出聲⋯⋯ ...
如果我係妳,我會話:係!
仲會話係踩呢種:

引用:
原帖由 TRruth 於 2018-10-29 08:37 PM 發表

仲會話係踩呢種:
真係有架原來@@

做人唔好咁清醒
亦不用講太多自己的過去給對方
咁樣,大家相處會愉快D!

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2018-10-29 08:39 PM 發表

真係有架原來@@
其實係新出的波棍型單車

哈哈哈
圍觀ing(盯

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2018-10-29 08:39 PM 發表

真係有架原來@@
半個世紀前已經有
妳即刻send比佢睇,以表清白

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2018-10-29 08:25 PM 發表

如果識左一個男仔幾個月之後佢同你求婚,而你又覺得佢overall都ok, 咁你會唔會同佢講曬d ex 嘅野比佢知?因為佢只知道我拍過拖,不過唔知幾多次,我話果d係好快分手,所以估計我係無咩經驗果d........ ,佢儍度問我之前係咪踩單車所以個處........,我唯有唔出聲⋯⋯ ...
如果你男友知道你過往拍拖真相既話,一定捨你而去。

引用:
原帖由 TRruth 於 2018-10-29 08:45 PM 發表

半個世紀前已經有
妳即刻send比佢睇,以表清白
笑左😂

引用:
原帖由 chaseandchase 於 2018-10-29 09:02 PM 發表

笑左😂
為左個貞節牌坊和心愛的人,必須的

引用:
原帖由 dc31 於 2018-10-29 08:45 PM 發表

如果你男友知道你過往拍拖真相既話,一定捨你而去。
點解?

引用:
原帖由 TRruth 於 2018-10-29 08:37 PM 發表

仲會話係踩呢種:
http://1.blog.xuite.net/1/b/8/a/17149096/blog_755782/txt/12761785/18.jpg
點解你咁清楚有呢D野
笑到我…

引用:

幾樣野:
識咗幾個月就談婚論嫁?
ex既野從來都唔使講晒
你好怕比人知你唔係處? 咁驚你當初又做?

都唔關閃婚事,他只介意妳是不是,

佢問你以前比幾多人搞過。我話我係基。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]