• 瀏覽: 10,517
  • 回覆: 82
初初同佢一齊都唔會咁樣, 呢幾個月明明疫情, 佢同我講話公司轉咗佢去國際team, 佢做sales, 所以呢排會多咗出國…

本身我哋都唔係成日見, 一個星期一次左右, 平時都係一日一個電話, 有時WhatsApp就算數, 但自從佢話轉咗team, 就經常性唔聽電話/打唔通(一個月至少兩三次), 我叫佢要出去就早啲同我講, 但有幾次都冇講到, 仲要話好急好忙唔記得, 叫佢轉漫遊又話貴又話合約就嚟到期唔想搞住…大家覺得我應該點做?

引用:
原帖由 qweasd025 於 2020-10-14 11:34 AM 發表

初初同佢一齊都唔會咁樣, 呢幾個月明明疫情, 佢同我講話公司轉咗佢去國際team, 佢做sales, 所以呢排會多咗出國…

本身我哋都唔係成日見, 一個星期一次左右, 平時都係一日一個電話, 有時WhatsApp就算數, 但自從佢話轉咗team, 就經常性唔聽電話/打唔通(一個月至少兩三次), 我叫佢要出去就早啲同我講, 但有幾次都冇講到, 仲要話好急好忙唔記得, 叫佢轉漫遊又話貴又話合約就 ...
其實初初一星期一次一日一電話好正常,有時嗰個星期唔得閒都唔駛特登請假見佢啦... 好巴閉咩

引用:
原帖由 qweasd025 於 2020-10-14 11:34 AM 發表

本身我哋都唔係成日見, 一個星期一次左右, 平時都係一日一個電話, 有時WhatsApp就算數, 但自從佢話轉咗team, 就經常性唔聽電話/打唔通(一個月至少兩三次), 我叫佢要出去就早啲同我講, 但有幾次都冇講到, 仲要話好急好忙唔記得, 叫佢轉漫遊又話貴又話合約就 ...
總之你仲有其他事要做咗先

感情未穩定時,對方都係試水溫狀態,將自己improve , 當你attractive 時,對方就不會咁樣當你可有可無。當然到你improve 左,你就有條件去唔選擇你而家呢位當你無到既人^^

回覆 引用 TOP

引用:

ㄧ見即去扑嘢?

男人要自由,方便得閒出去溝女

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
以他對待的方式對待他

引用:

俾頂帽佢戴。

回覆 引用 TOP

長期兩地分居,而且仲係噉嘅情況,如果雙方唔係好堅定,好易分手嘅。

回覆 引用 TOP

家陣通街都有免費WiFi點會上唔到網呀?用we七係唔會洗多錢嘅。擺明避妳啦

回覆 引用 TOP

試下唔主動理佢,如果佢都無關心你的存在,你就應該心裡有答案。世界這麼大,何必委屈自己。

回覆 引用 TOP

引用:

想試佢係咪仲care你,你由而家開始唔好再揾佢,然後如果你有fb Twitter呢類社交工具邊樣佢有玩呢,你就開始學d微信女咁間中自拍食貴野,座下司機位打卡,等佢主動問你情況,正常男人會吃醋的

回覆 引用 TOP

可能有唔幸嘅事情了,疫情嚴重,感染嘅概率大

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]