• 瀏覽: 17,287
  • 回覆: 173
不斷有男士相約食飯,睇戲,傾計,拍散拖, 他們都很殷勤,細心。
但是令我有感覺或窩心的,
為何全部都是已婚男士?

是我的問題, 還是單身男士質素問題呢?

引用:
原帖由 冷看世界 於 2020-8-9 05:39 PM 發表

不斷有男士相約食飯,睇戲,傾計,拍散拖, 他們都很殷勤,細心。
為何全部都是已婚男士?

是我的問題, 還是單身男士質素問題呢? ...
單身男味道青澀,已婚男成熟有男人味!

回覆 引用 TOP

可能已婚男對於與女性交往有經驗。

回覆 引用 TOP

結婚男肯洗錢叫雞 對於大陸G係質素好 又開新號兜客?

回覆 引用 TOP

年長男士未結婚可能多是有太主觀或相處有問題或冇經驗與異性相處.......

你都識講已婚男,同佢老婆都相處過一段時間,怎會不明白女人想要什麼尼?

引用:
原帖由 冷看世界 於 2020-8-9 05:39 PM 發表

為何全部都是已婚男士?

因為妳有戀父情意結~

冇問題好正常啊,想做人小三就上啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2020-8-9 06:57 PM 發表

你都識講已婚男,同佢老婆都相處過一段時間,怎會不明白女人想要什麼尼?
但是很多夫婦都覺不被明白, 似乎很多夫妻都有溝通問題

引用:
原帖由 冷看世界 於 2020-8-9 08:05 PM 發表

但是很多夫婦都覺不被明白, 似乎很多夫妻都有溝通問題
何解

回覆 引用 TOP

引用:

為何全部都是已婚男士?

已婚男當然好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]