• 瀏覽: 27,624
  • 回覆: 241
本人3張就4張,佢就20
我本身想拍拖,甘岩識左佢,
甘岩佢又想拍拖
見過佢一兩次,感覺5差,諗緊點好。 

引用:
原帖由 ynotboth 於 2020-10-5 04:54 PM 發表

本人3張就4張,佢就20
我本身想拍拖,甘岩識左佢,
甘岩佢又想拍拖
見過佢一兩次,感覺5差,諗緊點好。 
佢唔係想拍拖…

我有甘諗過。。但係我想拍拖都一段時間,搵5岩。我應5應該試下同佢相處?做便宜老豆係咪好垃圾

引用:
原帖由 ynotboth 於 2020-10-5 05:01 PM 發表

我有甘諗過。。但係我想拍拖都一段時間,搵5岩。我應5應該試下同佢相處?做便宜老豆係咪好垃圾
如果你唔要記得介紹畀西西,
佢恨左十世了😊
買一送一對佢冇難度

笑死
啱咪試下夾唔夾到囉

引用:
原帖由 不知所位 於 2020-10-5 05:06 PM 發表

如果你唔要記得介紹畀西西,
佢恨左十世了😊
買一送一對佢冇難度
。。。。其實交友app都好多單親令媽,但我呢個似真心,樣子普通

好迷惘,大家其實點睇單親媽?佢會5會只係想要水泡?點分好?

最重要商處良好,處女又如何,臭檔難商處,燘賭,爛飲,亂使錢唔願做懶屄一名要嚟把

吉咗再講

食左先講啦...做便宜老豆...最緊要有錢

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2020-10-5 05:14 PM 發表

吉咗再講
我係真心問,只係為左吉,5洗搵呢D,人地以經好慘,5想亂害人

引用:
原帖由 持久男 於 2020-10-5 05:16 PM 發表

食左先講啦...做便宜老豆...最緊要有錢
我又5係好有錢。。可能都要公一份婆一份

引用:
原帖由 ynotboth 於 2020-10-5 05:01 PM 發表

做便宜老豆同垃圾係無關的!
唔好拉埋嚟講!

重點係你兩個嘅心態本質有冇問題,你喺度問,無人會幫得到你的!

因為同個女仔相處係你,你自己先最清楚佢嘅心態係點~

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-10-5 05:18 PM 發表

做便宜老豆同垃圾係無關的!
唔好拉埋嚟講!

重點係你兩個嘅心態本質有冇問題,你喺度問,無人會幫得到你的!

因為同個女仔相處係你,你自己先最清楚佢嘅心態係點~ ...
會5會係因為我自己係一個溝5到女既可憐蟲,最後搞到要搵單親媽媽,先有個家。

引用:
原帖由 ynotboth 於 2020-10-5 17:17 發表

我又5係好有錢。。可能都要公一份婆一份
邊個睇住個細呀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]