• 瀏覽: 24,247
  • 回覆: 334
  • 追帖: 2
熱賣及精選
引用:
原帖由 D奶baby 於 2020-12-10 07:13 PM 發表

話說,
我公司有男同事
四十一歲
大肚腩
成面色斑
月入一萬都無
失婚
原因:自己同前妻閨蜜每天傾幾個小時電話,前妻話‘他們出軌’

這個大叔和我說,對第二春的要求:
1. 33歲樓下

2. 把聲要好聽(原因係怕叫床聲會掃興)

3. 樣靚(指定靚法:對眼要電暈所有男人,個嘴要性感)

4. 身材好(指定:波大、腰細,law大、皮膚白滑)

仲要個女人自己識搵 ...
再加多眼盲耳聾

你真係唔正常,至少都試下先再report

可能個大叔係隱形富豪

引用:
原帖由 D奶baby 於 2020-12-10 11:28 PM 發表

我都想,可惜我係情場上金字塔的頂端😂
個塔係鴨寮街公廁裡面嗰個?

引用:
原帖由 D奶baby 於 2020-12-10 07:13 PM 發表

話說,
我公司有男同事
四十一歲
大肚腩
成面色斑
月入一萬都無
失婚

1. 33歲樓下

又係呢啲刻意醜化港男post,你有冇病呀🤭🤭

引用:

話說,
我公司有男同事
四十一歲
大肚腩
成面色斑
月入一萬都無
失婚

1. 33歲樓下

咁好條件搵唔搵到呀?

引用:
原帖由 cclia716 於 2020-12-10 07:36 PM 發表

再加多眼盲耳聾
笑死點解要眼盲耳聾

有啲咁嘅同事真喺悲哀

月入一萬都冇,佢係清潔定餐飲業?

佢個要求好正常,系百分99/oo男士要求。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]