• 瀏覽: 10,518
  • 回覆: 125
  • 追帖: 3
佢話在江西南昌,無端端在whatsapp找我跟着用微信說話,吹了幾日水話想同我發展,又話有D錢,比相我睇二十幾,超靚女,吾知有冇伏,都係吹多兩日,睇下佢想點?有冇師兄這樣被騙?

熱賣及精選
引用:
原帖由 春天冰凍的腰部 於 2020-9-26 08:29 AM 發表

佢話在江西南昌,無端端在whatsapp找我跟着用微信說話,吹了幾日水話想同我發展,又話有D錢,比相我睇二十幾,超靚女,吾知有冇伏,都係吹多兩日,睇下佢想點?有冇師兄這樣被騙? ...
得閒咪陪個騙徒玩下囉, 不過唔好認真.
仲要叫佢開CAM, 等下係咪真係女先.
佢話想同你發展, 然後就會套你料.

可能不久就話你知佢啲錢其實係點投資返來, 叫你跟佢/跟佢啲同黨買.
又或者到你鍾意佢就會話什麼事要你滙錢救急.

引用:
原帖由 GX225 於 2020-9-26 08:37 AM 發表

得閒咪陪個騙徒玩下囉, 不過唔好認真.
仲要叫佢開CAM, 等下係咪真係女先.
佢話想同你發展, 然後就會套你料.

可能不久就話你知佢啲錢其實係點投資返來, 叫你跟佢/跟佢啲同黨買.
又或者到你鍾意佢就會話什麼事要你滙錢救急. ...
一場唔知邊度既肺炎,令全世界,全中國經濟狀況急劇險峻!好多人等錢使!😆

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-26 08:44 AM 發表

一場唔知邊度既肺炎,令全世界,全中國經濟狀況急劇險峻!好多人等錢使!😆
係呀, 大把加來, 講話有咩荀股介紹, 跟咩老師學習........呃啲又唔識又貪心又無經驗既股民高位去接貨.

回覆 引用 TOP

都似,得閒同佢玩下,睇下佢幾時出手先,不過條女幾正,重日日比相,又生活照又吃飯局等

好快佢就話有個叔伯玩股票賺咗好多錢,叫你跟玩。。。然後,再然後。。。

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命

回覆 引用 TOP

有J小妹

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 春天冰凍的腰部 於 2020-9-26 08:29 AM 發表

佢話在江西南昌,無端端在whatsapp找我跟着用微信說話,吹了幾日水話想同我發展,又話有D錢,比相我睇二十幾,超靚女,吾知有冇伏,都係吹多兩日,睇下佢想點?有冇師兄這樣被騙? ...
小心男

回覆 引用 TOP

1000%騙案

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 TRruth 於 2020-9-26 08:44 AM 發表

1. 對方根本唔喺江西,甚或中國
2. 對方亦唔喺女人
3. 唯一肯定的,老千

唔使理佢有冇伏,祇要你記住兩句話就得:
一,邊有咁大隻蛤乸隨街跳。
二,呢個世界唔會有免費午餐。

回覆 引用 TOP

你估你係李+x乜,冇話美女電話,任何一個人無啦啦搵你唔通俾著數你?

回覆 引用 TOP

您叫佢發段視頻俾您,証實係女片子先

回覆 引用 TOP

最後又是推薦你買股票

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]