• 瀏覽: 1,674
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
前男友要結婚了,我恭喜佢,以為咁多年過去佢已放低,可以做返朋友,佢話已經放低左,但要尊重大家同家人,冇必要再聯絡,轉頭就去鎖晒我。
原本我都冇野,佢一咁做就逼我回想返過去種種,甚至覺得好對唔住佢.... 好難過
如果真係如佢所講佢已放低,又何需封鎖?

引用:
原帖由 grandpawen 於 2020-5-7 12:16 AM 發表

前男友要結婚了,我恭喜佢,以為咁多年過去佢已放低,可以做返朋友,佢話已經放低左,但要尊重大家同家人,冇必要再聯絡,轉頭就去鎖晒我。
原本我都冇野,佢一咁做就逼我回想返過去種種,甚至覺得好對唔住佢.... 好難過
如果真係如佢所講佢已放低,又何需封鎖? ...
你理溪佢放低唔放低吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 grandpawen 於 2020-5-7 12:16 AM 發表

你前男友已經要再結婚呀 過咗去由得佢過去啦 如果佢唔做呢個舉動 佢而家個準太太 唔會安心 係女人 都怕自己個男人 翻撻前度 又或者去識女仔啦 我覺得你個前度做得啱

引用:

又如果妳已經放低咗佢,妳又會理佢封唔封鎖妳嘅!?

答案不問而知啦~~

所以佢封妳,係正確的!!

回覆 引用 TOP

引用:

佢可能唔想比新婚妻子知咁多野,問長問短。

回覆 引用 TOP

同佢講,大家做SP

回覆 引用 TOP

其實好簡單,當妳結婚果日,妳都可能會封佢!同樣地唔想老公問這問那……!
或者妳會答我:我唔會咁。

但我相信這世上大部份男女都唔希望自己老公或老婆知自己過去的更多……!😄

回覆 引用 TOP

引用:

因為佢知你無放低覺得驚驚

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
引用:
原帖由 韓風冰凍的豬豬 於 2020-5-7 02:09 AM 發表

你前男友已經要再結婚呀 過咗去由得佢過去啦 如果佢唔做呢個舉動 佢而家個準太太 唔會安心 係女人 都怕自己個男人 翻撻前度 又或者去識女仔啦 我覺得你個前度做得啱 ...
Agree

斷絕來往係保護婚姻關係最好嘅方法

因為佢係好男人~ 佢唔想佢老婆擔心 (本人都係會block ex既人) 
你只係過去式~ 算什麼~ 自己唔珍惜怪人?

同佢執返劑囉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]