• 瀏覽: 3,924
  • 回覆: 92
  • 追帖: 1
小女子已經到適婚年齡,我媽媽問我幾時岀去識男仔,幾時搵個男仔結婚。但自己由細到大都對男仔冇咩興趣,有過和男仔拍拖的經驗,但係同男生一齊,感覺都係怪怪的。
我今日答媽媽:我會找個對象,在加拿大結婚(加拿大允許同性婚姻法),最大麻煩係,我媽係基督徒,怕向她岀櫃後關系變差⋯⋯

基嗎基羅

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-11-19 10:44 PM 發表

基嗎基羅
我玩磨豆腐的。。。。

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2020-11-19 10:45 PM 發表

我玩磨豆腐的。。。。
有乜所謂
做人最重要開心

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-11-19 10:46 PM 發表

有乜所謂
做人最重要開心
暗示俾娘親聽我係lesbian,我老母叫我唔好搞基,但我偏偏就是搞基

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2020-11-19 10:39 PM 發表

小女子已經到適婚年齡,我媽媽問我幾時岀去識男仔,幾時搵個男仔結婚。但自己由細到大都對男仔冇咩興趣,有過和男仔拍拖的經驗,但係同男生一齊,感覺都係怪怪的。
我今日答媽媽:我會找個對象,在加拿大結婚(加拿大允許同性婚姻法),最大麻煩係,我媽係基督徒,怕向她岀櫃後關系變差⋯⋯
唔水講㗎!

直接帶條女喺佢面前打番個車輪就得㗎喇!

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2020-11-19 10:49 PM 發表

暗示俾娘親聽我係lesbian,我老母叫我唔好搞基,但我偏偏就是搞基
簡單直接妳就是喜歡女性

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-19 10:49 PM 發表

唔水講㗎!

直接帶條女喺佢面前打番個車輪就得㗎喇!
我估我咁做,佢一定同我脫離關係!

引用:
原帖由 基路會難行嗎 於 2020-11-19 10:50 PM 發表

簡單直接妳就是喜歡女性
係啊👭👭

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2020-11-19 10:50 PM 發表

我估我咁做,佢一定同我脫離關係!
妳估啫…

事實係你根本就唔了解妳亞媽…

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-11-19 10:52 PM 發表

妳估啫…

事實係你根本就唔了解妳亞媽…
Ok ,you win😂😂

回覆 引用 TOP

攬住你阿媽打車輪,係咁磨佢,佢就明白晒

回覆 引用 TOP

你教我磨我教你講

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 波濤橙色獅子 於 2020-11-19 10:39 PM 發表

對男冇興趣唔代表對女有興趣攪清楚先好講

回覆 引用 TOP

引用:

搵個人扮你男朋友

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]