• 瀏覽: 348
  • 回覆: 9
唔知大家玩既經驗係咪同我一樣.裏面有唔少一睇就知係詐騙,其餘既大部分既都係大陸妹,只有本極少數係香港女仔,真係match到一兩個左右.係咪真係咁少香港女仔玩T字頭交友app,app,定係我既問題.

熱賣及精選
引用:
原帖由 尚志 於 2020-7-22 09:38 PM 發表

唔知大家玩既經驗係咪同我一樣.裏面有唔少一睇就知係詐騙,其餘既大部分既都係大陸妹,只有本極少數係香港女仔,真係match到一兩個左右.係咪真係咁少香港女仔玩T字頭交友app,app,定係我既問題. ...
Tencent既Wechat?十幾億人日日玩啊!香港都大把人放相去朋友圈!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 尚志 於 2020-7-22 09:38 PM 發表

唔知大家玩既經驗係咪同我一樣.裏面有唔少一睇就知係詐騙,其餘既大部分既都係大陸妹,只有本極少數係香港女仔,真係match到一兩個左右.係咪真係咁少香港女仔玩T字頭交友app,app,定係我既問題. ...
正正常常嘅香港女仔又點會玩㗎…

我係香港女仔,我有玩呀~😄

哈哈哈
膠友app
係用黎派膠ga

回覆 引用 TOP

引用:

玩過,唔好玩既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-7-22 11:13 PM 發表

正正常常嘅香港女仔又點會玩㗎…
唔係唔玩,係玩左唔會認.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 柚木柚月 於 2020-7-23 02:31 AM 發表

我係香港女仔,我有玩呀~😄
係咩,咁你覺得果度d仔點呀?

回覆 引用 TOP

玩過,已delete

回覆 引用 TOP

點呀,呢隻唔係最多人玩既咩,做乜冇人回架.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]