• 瀏覽: 993
  • 回覆: 40
老公對我發皮氣,介意我吾關心他,吾釆我多天,我巳低聲問他,他又不釆不理牝

熱賣及精選
引用:
原帖由 超級笨拙的希望 於 2020-9-10 09:36 PM 發表

老公對我發皮氣,介意我吾關心他,吾釆我多天,我巳低聲問他,他又不釆不理牝
試下答應佢肛交既要求

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級笨拙的希望 於 2020-9-10 09:36 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=29371951&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

佢更年期到,比支靜心佢服用啦~

回覆 引用 TOP

引用:

老夫老妻耍下花槍無事既。

扮吓鄧麗君⋯⋯唱首歌俾佢聽~「我只在乎你」,叫佢留意歌詞😅😅😅

回覆 引用 TOP

引用:

低聲問他冇用架,要買包果汁糖比佢或者同佢去M記食薯條至work

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山下最珍惜金童 於 2020-9-11 02:23 PM 發表

買珍寶珠俾佢啦
買珍寶珠即係咩嚟?

拉低佢條褲吹爆佢...等佢出左火之後就唔會嬲你架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山下最珍惜金童 於 2020-9-16 11:09 AM 發表

你細個時冇食珍寶珠咩?童年回憶
冇喎係咩食物嚟㗎?豬事八卦就知。

引用:
原帖由 山下最珍惜金童 於 2020-9-16 01:01 PM 發表

一條棍上面插住一個圓形嘅糖,有好多種味道架。講起又想食
細個唔俾食糖驚牙仔,邊度有得賣

扮男/女僕啦。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]