• 瀏覽: 13,104
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
男友六年多以來一直對我很好,千依百順的,開口埋口話我係佢一生中最愛忠心於我,當其他女性冇到,我信以為真,豈料上星期我fb彈出一位女名人的專頁,裡面竟有我男友的愛慕留言,再入該專頁細看,裡面多個帖都有男友對該位女名人的讚美留言,留言內容全是樣靚身材正有前有後人見人愛仙女下凡冇得頂由內靚到外珍惜美麗女神honey簡直殺死人😘😘😘😍😍😍.....
睇到男友寫出大堆對另一女人的讚嘆傾慕留言,我感到難受,覺得好disgust!
我沒有對男友發難,但暗示已見到佢在女名人fb的留言,佢解釋話只係覺得女名人好靚好純,對嘢仲好大,所以才忘形地寫下愛慕留言。
男友主動答應我以後唔再讚好女名人或寫任何嘢,又解釋話該女名人只係公仔箱內的幻象,我才是實實在在的人,兩者不能雙提並論。
表面上我扮大方,冇再提起,但內心一直耿耿於懷,每當想起就會唔開心。
我是否太無謂太小器?明知該女名人唔認識更唔會睇上我男友,但現在每當男友讚我的衣著好看又或是個妝化得好靚時,我覺得好刺耳,潛意識裡覺得佢其實在讚緊女名人。
這幾天對男友也冷淡了,可能佢都感覺到,我問自己是否太執著,但此刻係真係好難釋懷。

讚之嘛……咁你男友J其他女/睇AV你係咪要分手?

由你既文字可以大概估到你地呢段關係中 你處於強勢 佢處於弱勢 既然你知道佢無搞搞震 其實佢只不過係追下星 你連佢想做既野都唔俾 你又覺得佢會點諗 佢唔讚唔留言唔代表唔睇 我係佢會開個新ac等你唔知 你地一齊左6年佢要換人 搵個更後生完全無損失

引用:
原帖由 dphkg 於 2020-8-18 10:15 AM 發表

男友六年多以來一直對我很好,千依百順的,開口埋口話我係佢一生中最愛忠心於我,當其他女性冇到,我信以為真,豈料上星期我fb彈出一位女名人的專頁,裡面竟有我男友的愛慕留言,再入該專頁細看,裡面多個帖都有男友對該位女名人的讚美留言,留言內容全是樣靚身材正有前有後人見人愛仙女下凡冇得頂由內靚到外珍惜美麗女神honey簡直殺死人😘😘😘😍😍😍.....
睇到男友寫出大堆對另一女人的讚嘆傾慕留言, ...
可能每次邊做邊想住那名人也說不定

樓主太少器, 男友又唔係約咗個位靚女出街?我日日係 instagram 都讚唔同嘅女星, 又唔見老虎呷醋?😆

引用:
原帖由 dphkg 於 2020-8-18 10:15 AM 發表

波細嘅女人,真係特別小九器~

引用:

咁你有無睇韓劇先?如果有,你無資格話你男友。

講真,你真係好小氣,自己檢討下啦!

小器

引用:

你留意下你男朋友係唔係好著重外表既人,而又無乜精神交流。

引用:

甘證明你吾係男友既女神 首先男友有無讚你對波大同好揸?

回覆 引用 TOP

某女名人=?
777?
BMW有J小妹?

真係小鳩氣,分手囉

回覆 引用 TOP

引用:

看來會口花花的,就會對其他人也一樣(感覺)

睇開d,樓主讚返其他男名人咪得

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]