• 瀏覽: 2,041
  • 回覆: 29
係咁的,我中意咗個女仔,佢又後生又靚女,可惜佢已婚。大家覺得我應該怎麼辦呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-12 03:06 PM 發表

係咁的,我中意咗個女仔,佢又後生又靚女,可惜佢已婚。大家覺得我應該怎麼辦呢?
堅守一生一世

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

引用:
原帖由 地藏菩薩 於 2020-1-12 03:07 PM 發表

堅守一生一世
廢話😡

係discuss 狂出post怨多d
作多幾首詩

條女就會自動送上門

引用:
原帖由 reversi_tiger 於 2020-1-12 03:18 PM 發表

係discuss 狂出post怨多d
作多幾首詩

條女就會自動送上門
請你stop nine up🐷

結左唔好攪人

引用:
原帖由 油站粗野的妹頭 於 2020-1-12 03:55 PM 發表

結左唔好攪人
我冇搞人咩🐷

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-12 15:06 發表

為佢守節,終生不娶,佢見你咁情深(on9),一定感動到喊(笑到gap gap聲)。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-1-12 04:33 PM 發表

為佢守節,終生不娶,佢見你咁情深(on9),一定感動到喊(笑到gap gap聲)。
Shit!而家2020年,你仲2017年🐷

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-12 17:46 發表

Shit!而家2020年,你仲2017年🐷
有乜問題?呢個禮拜都好天,你又乜X風雨?

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-1-12 06:08 PM 發表

有乜問題?呢個禮拜都好天,你又乜X風雨?
巴山風雨,巴山者,在蜀不在港,風雨狹指自然天氣,泛指政局環境變化。汝之無知而至此乎!?

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-12 03:06 PM 發表

就算條女未結婚、離咗婚、紅杏岀牆都好…

…但佢眼尾都唔可能會梢到你㗎喇~

你都係把心一橫,切很咗條根,屎狠咗條心去蒜把啦~~~~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴山風雨 於 2020-1-12 18:11 發表

巴山風雨,巴山者,在蜀不在港,風雨狹指自然天氣,泛指政局環境變化。汝之無知而至此乎!?
咁你乜X巴山做名?呢度係香港

引用:
原帖由 showtime2017 於 2020-1-12 06:52 PM 發表

咁你乜X巴山做名?呢度係香港
You are too simple, sometimes is naive😎

引用:

你一日仲鐘意佢,你會盼望奇蹟!我叫你放棄你係咪放棄先?如果係就放棄!

提示:支持鍵盤翻頁左 右