• 瀏覽: 2,340
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
話說前面張帖講到唔小心掂到個學生妹大髀,跟住佢留左個電話比我叫我搵佢,講完比香討師兄聽後,佢地話助人為快樂之本,作為平時鐘意做義工嘅我點會執輸!所以膽粗粗打左電話上去,唔知係味太多好人幫緊佢,所以打左幾次都係佔線,唯一一次終於打通了,從耳仔邊聽到第一句說話係 「老細」,我話我係你留左電話比我想幫你嘅人,佢話佢呢排買左個Gucci 袋 搞到冇錢食飯好慘,問我可唔可以幫下佢,我話我可以點幫,佢問我要唔要試下「D」奶,佢話佢上面有,可以上去佢地,隨便試吓再話我知點幫佢,然後比左個地址(油麻地某處)我約埋我今晚七點上佢地見面試「D」奶。我今晚放工會上去幫下佢,但唔知各位師兄覺得要帶幾多錢上去幫下呢個學生妹?

冇過上集師兄可以睇睇下面條link
https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&ptid=28825777&pid=513254969&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

將軍兄最近嘅POST都分上下集,呃分都唔好去咁盡……

我係咸濕仔,最愛大包米。
後宮幾千批,成世畀女圍。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-21 10:35 AM 發表

話說前面張帖講到唔小心掂到個學生妹大髀,跟住佢留左個電話比我叫我搵佢,講完比香討師兄聽後,佢地話助人為快樂之本,作為平時鐘意做義工嘅我點會執輸!所以膽粗粗打左電話上去,唔知係味太多好人幫緊佢,所以打左幾次都係佔線,唯一一次終於打通了,從耳仔邊聽到第一句說話係 「老細」,我話我係你留左電話比我想幫你嘅人,佢話佢呢排買左個Gucci 袋 搞到冇錢食飯好慘,問我可唔可以幫下佢,我話我可以點幫,佢問我要唔 ...
上到去應該係有棍學生妹@Bmw118i

引用:
原帖由 將軍大人888 於 2020-1-21 10:35 AM 發表

話說前面張帖講到唔小心掂到個學生妹大髀,跟住佢留左個電話比我叫我搵佢,講完比香討師兄聽後,佢地話助人為快樂之本,作為平時鐘意做義工嘅我點會執輸!所以膽粗粗打左電話上去,唔知係味太多好人幫緊佢,所以打左幾次都係佔線,唯一一次終於打通了,從耳仔邊聽到第一句說話係 「老細」,我話我係你留左電話比我想幫你嘅人,佢話佢呢排買左個Gucci 袋 搞到冇錢食飯好慘,問我可唔可以幫下佢,我話我可以點幫,佢問我要唔 ...
如果系"森震", 學生妹話要買"蘋果", 起碼收我三千(全日任屌). 值吾值? 自己判斷!

樓主大戰完可以升呢做🦆🐛  

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長

回覆 引用 TOP

基路難行

引用:
原帖由 76904yp 於 2020-1-21 11:07 AM 發表

基路難行
一路好走

回覆 引用 TOP

引用:

一睇主題都知道係你啦(游嫲髀)D奶帶百五蚊幫佢夠啦

回覆 引用 TOP

先買保險, 愛滋受唔受保?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 河原町 於 2020-1-21 11:00 AM 發表

上到去應該係有棍學生妹@Bmw118i
噤激!有棍妹 😱😱

回覆 引用 TOP

叫佢去中立場好過啦

回覆 引用 TOP

成副身家

回覆 引用 TOP

引用:

一早話你去廟街揾60路G

回覆 引用 TOP

都話撚明隨便試下再話你知,你帶錢上去托西咩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]