• 瀏覽: 2,088
  • 回覆: 15
不會和你講真心,多數是搵食,現實的人也許不會是真心,分別得到可以了
有些人看人眼光很準,也許見得人多吧

玩得交友大部分都係sex

淡泊
寧靜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-9-15 05:34 PM 發表

不會和你講真心,多數是搵食,現實的人也許不會是真心,分別得到可以了
什麼是真心

大師父北戴河永世DIE HEART 網傳最強入室大弟子

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-9-15 05:34 PM 發表

網上世界有好多有j小妹和死基佬

引用:
原帖由 樓上可愛的救星 於 2019-9-15 06:25 PM 發表

網上世界有好多有j小妹和死基佬
香討特別多

引用:
原帖由 連續笨拙的羊羊 於 2019-9-15 06:29 PM 發表

香討特別多
情情愛愛版特別多

回覆 引用 TOP

請問我係咪你所講上網專門搵食嘅毒L?

真心又好,假意又好,每個人都係載住面具!

回覆 引用 TOP

引用:

基佬當然係搵食居多㗎啦!!

回覆 引用 TOP

成日以為男人允食。你更系無見過女人一樣主動送食。。世界除強姦之外。未講到男女之情或性。系女人被騙甘。男人系騙子甘。。。色不迷人。人自迷

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-9-15 11:07 PM 發表

成日以為男人允食。你更系無見過女人一樣主動送食。。世界除強姦之外。未講到男女之情或性。系女人被騙甘。男人系騙子甘。。。色不迷人。人自迷 ...
大家都生活在色欲都市。

回覆 引用 TOP

真真假假
何需認真

回覆 引用 TOP

认真你便输鳥!

My name is Pong! James Pong!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右