• 瀏覽: 8,361
  • 回覆: 154
  • 追帖: 2
痛定思痛,雖然蒼天作弄人,但我依舊不會退縮,屢敗屢戰去尋找我的另一半!
上次去工聯會報完卡拉ok訓練初班,堂上晒又冇收獲,下一輪諗住報結他或小結他初班,唔知識女指數會如何?
仲有睇到有游泳初班都想報埋,可以做帶氧運動鍛煉身體,又可改善身型,令外型有幫忙識女起來更易!
希望會遇見我的另一半!

熱賣及精選
上次有師兄話報日文或普拉堤班,比較多後生女報,系咪真架?!

師兄師姐們有冇咩好提議呢?謝謝你既幫忙!

回覆 引用 TOP

你搵埋西西啦

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2019-5-30 10:20 AM 發表

你搵埋西西啦
佢大把錢要報貴班,我冇佢甘米咪搞我!

回覆 引用 TOP

吉他班多小朋友,男仔多。普拉提瑜珈多中女C9,多數已婚有仔女。要撞

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2019-5-30 10:20 AM 發表

你搵埋西西啦
西西喱輪想賣淘大換海逸,羨慕嗎?哈哈

西西又發女寒發膠POST

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-5-30 10:38 AM 發表

傻西講野你都信???

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-5-30 10:36 AM 發表

吉他班多小朋友,男仔多。普拉提瑜珈多中女C9,多數已婚有仔女。要撞
甘系咪報普拉堤或瑜伽班機會大啲?會唔會成班得我同我老友兩個中佬?咪好受歡迎囉!

引用:
原帖由 ywannal 於 2019-5-30 10:38 AM 發表

正呀!我都想住海逸豪園哦!勁羡慕呢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ENASDE 於 2019-5-30 10:44 AM 發表

西西又發女寒發膠POST
我唔系西西!師兄你咪娛會,我系一個窮撚IT中佬老宅男!

引用:
原帖由 專插白痴on膠 於 2019-5-30 10:55 AM 發表

傻西講野你都信???
有機會系真架喎!

回覆 引用 TOP

報樂理,肯定有80%女
引用:
原帖由 siufoot167 於 2019-5-30 09:08 AM 發表

上次有師兄話報日文或普拉堤班,比較多後生女報,系咪真架?!

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長
引用:
原帖由 siufoot167 於 2019-5-30 10:59 AM 發表

甘系咪報普拉堤或瑜伽班機會大啲?會唔會成班得我同我老友兩個中佬?咪好受歡迎囉!
肯定只有你地是雄性!C9有咁嘅興緻去得喱D班,通常幾個熟人一齊去,講家事老公仔女煲湯已經一大餐,你地會好無癮,上一堂後會自動消失

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]