• 瀏覽: 40,437
  • 回覆: 420
  • 追帖: 12
結束

熱賣及精選
引用:
原帖由 soule 於 2019-4-9 01:06 AM 發表

我男朋友係一個成功男人,佢同我一樣都係有過一段婚姻。我並非美女。因為我性格同我上進心比較強吸引到佢.我覺得女人.一旦你睇過世間嘅美好同幸福。你只會想做一件事,拼了命去靠近和努力取得成功。男人更加鍾意由內而外散發出來嘅女性魅力.正所謂好睇嘅皮囊千篇一律,有趣嘅靈魂萬里挑一。 ...
同意
但如果你本身個樣唔得
應該個男人唔會想要了解你既靈魂

引用:
原帖由 無論是對是錯 於 2019-4-9 01:11 AM 發表

同意
但如果你本身個樣唔得
應該個男人唔會想要了解你既靈魂
哈哈哈,咁我又唔係話醜.不化妝嘅樣都OK嘅。可能我吸引佢更多嘅係我性格同心態。佢覺得同我一齊相處舒服。

引用:
原帖由 soule 於 2019-4-9 01:21 AM 發表

哈哈哈,咁我又唔係話醜.不化妝嘅樣都OK嘅。可能我吸引佢更多嘅係我性格同心態。佢覺得同我一齊相處舒服。
係呀,所以咪話你本身都要有番張入場卷先得哈哈

引用:
原帖由 大金皇帝完顏雍 於 2019-4-9 01:22 AM 發表

基路難行
你就係典型香港自我保護意識太強類型,我百分百係女人,我講嘅所有嘢都係我自己嘅故事

我五系成功人士。但我覺得點選男女朋友或老婆老公。每人都有五同既喜好。。。美女只是其中之一。再講。吸引到成功人士既。古往今來無醜女。或者得一個。就系孔明。。聽講佢老婆好醜

關左燈個個都一樣,性格夾就會有好感覺,有左正能量任何事情都可以順利進行,所以我按燈:同意

為理想而奮鬥,為成功而享受!
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-4-9 01:54 AM 發表

我五系成功人士。但我覺得點選男女朋友或老婆老公。每人都有五同既喜好。。。美女只是其中之一。再講。吸引到成功人士既。古往今來無醜女。或者得一個。就系孔明。。聽講佢老婆好醜 ...
可能我就係孔明老婆第二系列哈哈,其實感情呢樣嘢同你事業成功與否無關。最緊要大家夾到.一起感覺到舒服.大家互相尊重欣賞對方.我覺得最好嘅感情係彼此識得遷就.多D企係對方立場睇問題,多D關心對方.對感情專一

引用:
原帖由 無論是對是錯 於 2019-4-9 01:29 AM 發表

係呀,所以咪話你本身都要有番張入場卷先得哈哈
可能佢比較特別。鍾意我呢D大媽.就好似佢講過一句說話.我同佢之前嘅感情係第三個人欣賞不來嘅。佢就鍾意我,佢朋友鍾唔鍾意有咩問題。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 soule 於 2019-4-9 02:24 AM 發表

可能我就係孔明老婆第二系列哈哈,其實感情呢樣嘢同你事業成功與否無關。最緊要大家夾到.一起感覺到舒服.大家互相尊重欣賞對方.我覺得最好嘅感情係彼此識得遷就.多D企係對方立場睇問題,多D關心對方.對感情專一 ...
理論系。但現實真系講命運。。成功人士五代表乜都醒。只系系佢領域成功。。。所以好多對感情事。都系好笨。又不一定系對既時候遇到對既人。。。。像我甘樣。當年都傻乎乎。對女人無乜感覺。遲熟。。

引用:
原帖由 男人小笨象 於 2019-4-9 01:57 AM 發表

關左燈個個都一樣,性格夾就會有好感覺,有左正能量任何事情都可以順利進行,所以我按燈:同意
🙏謝謝.其實你同我唸法🈶️D相似.我覺得兩個人係一起唔好抱怨,做好就係對方優秀我地要提升自己,努力靠近對方。性格真係好重要。佢就話同我一齊佢變左好多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-4-9 02:28 AM 發表

理論系。但現實真系講命運。。成功人士五代表乜都醒。只系系佢領域成功。。。所以好多對感情事。都系好笨。又不一定系對既時候遇到對既人。。。。像我甘樣。當年都傻乎乎。對女人無乜感覺。遲熟。。 ...
我覺得你講到一D重點佢係感情方面真係情商有D問題。次次佢講D嘢另我唔開心佢都未發覺,次次都係我主動先。因為我知道佢有呢方面嘅缺點我就開始理解佢包容佢,後尾當佢發現之後佢都會同我認低。所以我同佢一步一步行到宜家真係我地都用心包容對方。如果我內心不夠強大我地散左100次。佢所以對我越來越好係佢知道曾經我都委屈過但未抱怨過。佢願意為我改變。大家先越來越欣賞彼此

引用:
原帖由 soule 於 2019-4-9 02:40 AM 發表

我覺得你講到一D重點佢係感情方面真係情商有D問題。次次佢講D嘢另我唔開心佢都未發覺,次次都係我主動先。因為我知道佢有呢方面嘅缺點我就開始理解佢包容佢,後尾當佢發現之後佢都會同我認低。所以我同佢一步一步行到宜家真係我地都用心包容對方。如果我內心不夠強大我地散左100次。佢所以對我越來越好係佢知道曾經我都委屈過但未抱怨過。佢願意為我改變。大家先越來越欣賞彼此 ...
男女兩人。遇到大家都合適既。真系好幸運。有時五系你五好或他五好。但就系兩人一起就好多問題。。。。哩種事系好奇妙既。。。。你點解甘夜都五訓?你五怕皮膚五好?哈

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-4-9 02:44 AM 發表

男女兩人。遇到大家都合適既。真系好幸運。有時五系你五好或他五好。但就系兩人一起就好多問題。。。。哩種事系好奇妙既。。。。你點解甘夜都五訓?你五怕皮膚五好?哈 ...
無錯.真係如你所講,真係無天生就夾嘅兩個人,係你願不願意去包容對方嘅缺點,如果因為一D問題去猜疑對方真係好大問題,因為佢忙我都好忙。有時發一條訊息佢到夜晚先復我。我初初都會有D唔開心,後面慢慢我就自己同自己講,你同佢一齊果一刻你都知道佢特別忙,何必要求佢分分鐘復你訊息呢?或者佢開會或者見緊客,後來有幾次我側面問佢今日係唔係好忙,佢話係嘅處理左D咩,慢慢我就開始學識大體。咁自己又開心。佢又覺得我體諒佢。我夜晚都要處理D公事先訓。所以夜左D。我日日保養都唔擔心皮膚問題哈哈哈。咁大家早D休息啦!good night

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]