• 瀏覽: 2,022
  • 回覆: 44
女仔嘅我表示喜歡你,但又唔代表想同你男仔一齊?你地會點?

係工作上識咗個男仔一段時間,佢三十中歲聽佢反應係急著搵終身伴侶,生仔結婚的,而佢工作都好忙有自己幾間公司管理。
我就只係普通打工女一名,試過幾次搵佢食飯都要11pm,佢啲工作電話仲不停響起有時1am仲回覆緊工作Whatsapp
起初識佢以為佢打工仔一名,傾得幾投契,亦幾有好感,後尾先知佢係幾間公司負責人,即時有啲擔心。其實見唔少案例都係跟本無時間食飯休息,何況拍拖,其實我想同佢表白但又唔肯定到佢一齊可長久,即係只係想佢知我其實喜歡佢而且。

另外係我都唔肯定佢有喜歡我不過佢一直有追問我有冇心上人?亦好想知道邊類男仔,各位師兄點睇好?

熱賣及精選
上次輸比MK妹,今次我覺得輸比佢工作同自己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級大大P圖 於 2018-10-16 09:03 PM 發表

係工作上識咗個男仔一段時間,佢三十中歲聽佢反應係急著搵終身伴侶,生仔結婚的,而佢工作都好忙有自己幾間公司管理。
我就只係普通打工女一名,試過幾次搵佢食飯都要11pm,佢啲工作電話仲不停響起有時1am仲回覆緊工作Whatsapp
起初識佢以為佢打工仔一名,傾得幾投契,亦幾有好感,後尾先知佢係幾間公司負責人,即時有啲擔心。其實見唔少案例都係跟本無時間食飯休息,何況拍拖,其實我想同佢表白但又唔肯定到佢一齊可長久,即係只係想佢知我其實喜歡佢而且。

另外係我都唔肯定佢有喜歡我不過佢一直有追問我有冇心上人?亦好想知道邊類男仔,各位師兄點睇好?
死做爛做奴隸性格呢啲男人唔適合拍拖

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-10-16 10:20 PM 發表

死做爛做奴隸性格呢啲男人唔適合拍拖
見過佢2-3次胃酸倒流,佢食飯休息時間都唔定,我覺得跟本連拍拖機會都好微

引用:
原帖由 超級大大P圖 於 2018-10-16 10:24 PM 發表

見過佢2-3次胃酸倒流,佢食飯休息時間都唔定,我覺得跟本連拍拖機會都好微
呢啲人只有生存沒有生活就算一齊都係得個悶字你到時有男朋友等於無男朋友拍嚟托咩

熄燈,鎖門,爆大鑊
如果佢唔係幾間公司嘅負責人,你會唔會“喜歡“佢?

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-10-16 10:28 PM 發表

呢啲人只有生存沒有生活就算一齊都係得個悶字你到時有男朋友等於無男朋友拍嚟托咩
我都有聽過佢講佢前女友都因為佢忙而忽略段感情所以分手

引用:
原帖由 soonerorlater 於 2018-10-16 10:29 PM 發表

如果佢唔係幾間公司嘅負責人,你會唔會“喜歡“佢?
起初以為佢普通打工嘅,因為覺得佢有幾分傻氣幾可愛,成日都同佢傾下工作環嘅事,傾得比較投緣,識耐咗先知佢有幾間公司,負責嘅事亦唔少,簡唔中會有啲主管格滲出嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級大大P圖 於 2018-10-16 10:31 PM 發表

我都有聽過佢講佢前女友都因為佢忙而忽略段感情所以分手
咁你都預計到個結局啦無謂考慮

熄燈,鎖門,爆大鑊
引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2018-10-16 10:45 PM 發表

咁你都預計到個結局啦無謂考慮
預計之事,不過係有啲鍾意佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超級大大P圖 於 2018-10-16 09:03 PM 發表

起初識佢以為佢打工仔一名,傾得幾投契,亦幾有好感,後尾先知佢係幾間公司負責人,即時有啲擔 ...
佢連自己都照顧唔掂仲打算結婚生仔
佢點可能照顧到一個家庭呀
係咪做野做到個腦壞咗

引用:
原帖由 箍麻 於 2018-10-16 10:48 PM 發表

佢連自己都照顧唔掂仲打算結婚生仔
佢點可能照顧到一個家庭呀
係咪做野做到個腦壞咗
我可能覺得要搵個愛佢又照顧到家庭嘅人,我有時都會好似你地咁諗,為咗賺錢同滿足感,犧牲左身邊嘅嘢

引用:
原帖由 超級大大P圖 於 2018-10-16 10:54 PM 發表

我可能覺得要搵個愛佢又照顧到家庭嘅人,我有時都會好似你地咁諗,為咗賺錢同滿足感,犧牲左身邊嘅嘢
叫佢娶個工人啦

回覆 引用 TOP

秋天呢......我諗起重陽節同萬聖節
遲d冬天有聖誕、除夕、情人節更難耐

星星太陽花~~~~~~~~
搵個人講鍾意佢吧!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]