• 瀏覽: 3,563
  • 回覆: 63
Del

引用:
原帖由 Leyla123 於 2019-12-6 04:23 PM 發表

男友放工回家,或者約朋友食飯,都唔會刻意同我講。我表明想佢講聲,佢就話唔想鐘意報告,佢自己想分享就會講。
其實咁樣係咪正常?如果連另一半日常都唔知,咁似拍拖咩...有無人幫到我 ...
既然佢唔想講,咁你試下俾張時間表佢填再唔係叫佢出入屋企都打咭

係男人都唔想報,就算肯,過咗熱戀期慢慢就唔會報。

引用:
原帖由 印度凸警 於 2019-12-6 04:30 PM 發表

既然佢唔想講,咁你試下俾張時間表佢填再唔係叫佢出入屋企都打咭
我唔係要佢事無大小都講,出去見朋友講聲姐,我又唔會煩佢,都係令我安心,但我又唔想逼佢,但我心理又唔平衡

回覆 引用 TOP

你男朋友講到明唔鐘意
迫唔來

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-6 04:31 PM 發表

係男人都唔想報,就算肯,過咗熱戀期慢慢就唔會報。
但平時已經好少見,如果連呢啲都唔講,咁真係會對佢一無所知

引用:
原帖由 cclia716 於 2019-12-6 04:39 PM 發表

你男朋友講到明唔鐘意
迫唔來
我⼂⼀⼁乛⼀我都知 所以我咪想上嚟問吓你哋啲男朋友會唔會都係咁

引用:
原帖由 Leyla123 於 2019-12-6 04:40 PM 發表

但平時已經好少見,如果連呢啲都唔講,咁真係會對佢一無所知
係咪熱戀期?如果熱戀期都好少見,咁呢段感情…………

男人唔想被管住

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2019-12-6 04:47 PM 發表

係咪熱戀期?如果熱戀期都好少見,咁呢段感情…………
拍咗拖都1年,我最近先知原來佢有約唔會特登講,但我msg佢就到差唔多秒覆,唔會玩失蹤

.

引用:
原帖由 Leyla123 於 2019-12-6 04:57 PM 發表

蘇熱戀期見得多啲,依家都係一星期見一次左右
佢咩星座?

你買個監察比佢, 叫佢日日戴住, 當佢係犯人咁.

.

引用:
原帖由 Leyla123 於 2019-12-6 04:23 PM 發表

男友放工回家,或者約朋友食飯,都唔會刻意同我講。我表明想佢講聲,佢就話唔想鐘意報告,佢自己想分享就會講。
其實咁樣係咪正常?如果連另一半日常都唔知,咁似拍拖咩...有無人幫到我 ...
無得逼!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]