• 瀏覽: 16,288
  • 回覆: 128
  • 追帖: 1
女伴做愛時呻吟得太大聲, 嘈到拆天, 關晒窗, 隔離屋都完全聽到晒,
搞到我都唔敢用十成力插, 只敢用五成力插, 怕佢嗌得太吵, 可以點做?

熱賣及精選
引用:
原帖由 功成身退天之道 於 2019-2-28 01:51 AM 發表

女伴做愛時呻吟得太大聲, 嘈到拆天, 關晒窗, 隔離屋都完全聽到晒,
搞到我都唔敢用十成力插, 只敢用五成力插, 怕佢嗌得太吵, 可以點做?
安裝隔音棉
毒啞條女
幫佢戴防毒面罩
打野戰
監視隔離屋幾時出街
扑暈條女
搬屋
毒聾隔離屋
換過條女
切J

引用:
原帖由 功成身退天之道 於 2019-2-28 01:51 AM 發表

用膠布封住佢個口咪得囉。

引用:

介紹你女伴俾我識喇,我鐘意佢大大聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 箍麻 於 2019-2-28 03:25 AM 發表

安裝隔音棉
毒啞條女
幫佢戴防毒面罩
打野戰
監視隔離屋幾時出街
扑暈條女
搬屋
毒聾隔離屋
換過條女
切J
安裝隔音棉....................以香港嘅房屋結構,工程不可行。
毒啞條女.......................太陰公。
幫佢戴防毒面罩.............咁咪無咗眼神接觸囉,少咗好多啲樂趣㗎。
打野戰..........................蚊叮蟲咬點算?
監視隔離屋幾時出街......有無咁啱左右隔離屋同時出街?
扑暈條女.......................咁呀!同姦屍無分別喎!
搬屋.............................香港地,搬去邊度都喺一樣,除非住獨立屋。
毒聾隔離屋...................嘩!你都算心狠手辣喎!
換過條女......................條條女都差不多,佢唔嗌出聲,唔知佢high 唔high呢。
切J...............................無理由要自己作出咁大犧牲啦。

剪左條J,唔做咪唔會叫囉

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 引用 TOP

你做前面果個味得

咁叫果個應該係樓主

回覆 引用 TOP

師兄真性福,可遇不可求

回覆 引用 TOP

唯有用部TV較大音量或買部Amp plus 5.1 or 7.1 ch stereo set😆

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-2-28 04:19 AM 發表

安裝隔音棉....................以香港嘅房屋結構,工程不可行。
毒啞條女.......................太陰公。
幫佢戴防毒面罩.............咁咪無咗眼神接觸囉,少咗好多啲樂趣㗎。
打野戰..........................蚊叮蟲咬點算?
扑暈條女......... ...
咁先夠dramatic嘛

回覆 引用 TOP

引用:

ching 執到萬中無一的女伴,我都想有,大多數细细聲,有冇諗下買個工業耳罩?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 夜靜雨聲 於 2019-2-28 04:19 AM 發表

扑暈條女......... ...
俾我砌佢,橫惦隔離屋都嘈!

回覆 引用 TOP

橫掂都嘈架啦,所以我係床擺定擴音器播比大家聽

回覆 引用 TOP

引用:

好心睇aV唔好開咁大聲啦一係用耳機

😅😅😅😅😅

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]