列印

表白完 出咗事🤷🏻‍♀️ 香討焦點

表白完 出咗事🤷🏻‍♀️ E-mail 此主題給朋友

20 Feb 2019更新
聽咗啦!男方好錯愕咁問我
「點解鍾意嘅人一直會係佢?」
「問我鍾意佢啲咩?了解佢有幾多架?」
聽到佢聲到震埋(心諗我咁差?)

我回答係「解釋唔到嘅一見鍾情?一見就鍾意咗佢三年,我都唔希望咁發展,因為一見鍾意都比人唔可靠嘅感覺。」我再話「表白係因為唔想雙方結婚後先講」

佢再回我係「我估你點都比我快結婚吧!」
「朋友都話佢係木頭人」

然後就沒有然後邊個話女追男隔層紗係我太低質我明嘅,大家唔洗踩多我2腳

不過自己知嘅,起初認識唔多無接受佢嘅野,自己都有啲責任

不過相信其實全帖完啦!多謝大家寶貴意見及祝福
——————————————————-

19 Feb 2019 更新
女方嘅我表白了,呢三年一直喜歡嘅人係佢,之後男方都好快回應我了,對唔住咁多位網友!
24小時後我先聽佢嘅6音,因為要有心理準備佢同我講啲咩,男仔果邊有啲錯愕問我:「點解會係鍾意佢?」「問我有幾了解佢?」我只能夠回答第一眼就係你無得解釋我呢三年都解釋唔到點解,一見鍾情可以維持三年我都唔想到雙方其中一邊結婚時先去講,講完就算,起碼想佢知道佢唔係無女仔鍾意佢。
———————————————————
18 Feb 2019
最新狀況:因為佢唔願睇我Telegram千字文表白,所以之後我whatsapp直球一句,「呢三年喜歡的人是你」,佢好快有回應但我宜家唔想聽住,等我諗清楚再聽再回應。因為之前佢睇完我情書都無回應我一個字,我都唔想對佢太緊張或抱咩大期望。

多謝大家關注我唔係有心拖帖,我唔需要咩收視率或收藏更加唔需要推上報,你地無興趣就唔好跟落去,我三年都等到,你地覺得派膠就唔好睇多謝咁多位有心留言嘅網友們,多謝保貴意見及支持
等到我聽佢6音先再向大家報告,我認我係cheap港女做事十分Cheap

—————————————————-
我啱啱同佢Whatsapp補多句表白:
佢呢幾年問我鍾意嘅人係邊個?

我直球答:一直鐘意嘅係佢 (反正都要死)死得轟烈一啲麻 ! 哈哈哈
—————————————————-

全帖完

女仔出聲表白點都怕瘀,不過要死就死,反正人一世物一世,咩都試下我今日用Telegram 向佢表白
——————————————————
佢都有問過我如果我遇見鍾意嘅人會點做?我回佢主動追羅,之後佢好緊張成個彈起(反應有啲大)之後我加返句講笑咋,佢即時好失望嘅樣其實我有理解錯?
—————————————————
我好耐無係香討發帖啦~之前提過我係工作上認識咗一個男仔,然後就一見鍾情💘不過事隔幾年大家仍然係原地踏步,今次我開口講出自己感受,說了就放下心頭大石。

熱賣及精選
你加油啦,記得回報結果!

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-2-17 08:48 PM 發表
女仔出聲表白點都怕瘀,不過要死就死,反正人一世物一世,咩都試下我今日用Telegram 向佢表白唔知仲有人追我帖?
有人追帖你就講,無人追帖你就唔講?
咁你就不如唔好開帖喇。

引用:
原帖由 dc31 於 2019-2-17 08:58 PM 發表

有人追帖你就講,無人追帖你就唔講?
咁你就不如唔好開帖喇。
唔係也,我指之前追蹤開我帖果啲網友呀!太耐無上嚟講最新發展麻,大家都忙記得我7788

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-2-17 09:01 PM 發表

唔係也,我指之前追蹤開我帖果啲網友呀!太耐無上嚟講最新發展麻,大家都忙記得我7788
如果喺追蹤開你帖果啲網友,你一開帖就自然會跟返。
你今日表白咗之後,個暗戀對象有乜表示?

結果如何?

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
引用:
原帖由 dc31 於 2019-2-17 09:15 PM 發表

如果喺追蹤開你帖果啲網友,你一開帖就自然會跟返。
你今日表白咗之後,個暗戀對象有乜表示?
未呀唔比壓力佢,叫佢睇完就算,其實佢都追問咗我三年我嘅心上人係邊個一直唔敢同佢講係佢,面對面時我就口啞啞,佢宜家返緊工未有任何結果

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-2-17 08:48 PM 發表
女仔出聲表白點都怕瘀,不過要死就死,反正人一世物一世,咩都試下我今日用Telegram 向佢表白唔知仲有人追我帖?

—————————————————
我好耐無係香討發帖啦~之前提過我係工作上認識咗一個男仔,然後就一見鍾情💘不過事隔幾年大家仍然係原地踏步,今次我開口講出自己感受,說了就放下心頭大石。 ...
講咗就好,祝你成功

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2019-2-17 09:15 PM 發表
結果如何?
結果未有住,佢返緊工,我只係叫佢有時間先睇,表白文有成幾千字,我等佢有時晚先慢慢睇

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-2-17 09:20 PM 發表

未呀唔比壓力佢,叫佢睇完就算,其實佢都追問咗我三年我嘅心上人係邊個一直唔敢同佢講係佢,面對面時我就口啞啞,佢宜家返緊工未有任何結果 ...
佢應該對你有意思嘅,祝你表白成功!

引用:
原帖由 hkhkhk1314 於 2019-2-17 09:25 PM 發表

結果未有住,佢返緊工,我只係叫佢有時間先睇,表白文有成幾千字,我等佢有時晚先慢慢睇
哎吔!幾千字,咁就死得喇!

佢都對你冇興趣

回覆 引用 TOP

跟我走

回覆 引用 TOP

加油呀,祝你成功

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dc31 於 2019-2-17 09:27 PM 發表

佢應該對你有意思嘅,祝你表白成功!
多謝你先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]