• 瀏覽: 13,163
  • 回覆: 104
  • 追帖: 1
最近身邊好多朋友哭訴,跟伴侶有不同的問題
有的是錢, 有的是男友工佢沒前途, 其中有個拍左6年拖的最困擾

朋友的男友, 因為愛投資, 買車買樓,結果因為投資失利, 經濟很困難
對女友經常發脾氣黑面
女友覺男友有大壓力, 默默接受, 但好像做什麼都係錯,心裡難受了好幾個月

最近連續幾星期發現男友都上大陸,
第一次發現, 男友說幫辦事, 順道按摩

第二次發現, 男友生氣地駡女友不懂理解其經濟壓力, 不幫忙還令他更難受
但男友沒有告知為何去大陸, 等等

女友不清楚男友去過兩次, 還是更多.
只是對關係已沒有信心.

請大家以局外人幫忙分析一下.

熱賣及精選
壓力大,要去出火.
做人女人要通下氣,唔好問長問短啦.

俾佢知道真相又點?會開心咗咩?
聰明的女人就係要識得咋傻扮懞.

除非佢想分手,要有個男人叫雞的證據.如果唔係想分手.扮傻啦.

塵世間一條迷途小毒L
引用:
原帖由 barabara 於 2018-11-26 05:00 PM 發表

壓力大,要去出火.
做人女人要通下氣,唔好問長問短啦.

俾佢知道真相又點?會開心咗咩?
聰明的女人就係要識得咋傻扮懞.

除非佢想分手,要有個男人叫雞的證據.如果唔係想分手.扮傻啦. ...
你女友壓力大,去LKF one night stand,.你接受到?

引用:
原帖由 zzz722 於 2018-11-26 05:02 PM 發表

你女友壓力大,去LKF one night stand,.你接受到?
你叫人分析我咪幫你分析囉.
個男人肯L定係去叫雞.

你朋友想分手咪踢爆囉.

唔想分手就咋傻扮懞.

塵世間一條迷途小毒L

回覆 引用 TOP

直接同我朋友咁講,有冇得無咁白?喊死佢呢

引用:
原帖由 zzz722 於 2018-11-26 03:03 PM 發表

有的是錢, 有的是男友工佢沒前途, 其中有個拍左7年拖的最困擾

朋友的男友, 因為愛投資, 買車買樓,結果因為投資失利, 經濟很困難
對女友經常發脾氣黑面
女友覺男友有大壓力, 默默接受, 但好像做什麼都係錯,心裡難受了好幾個月

最近連續幾星期發現周末,男友都上大陸,
第一次發現, 男友說幫家人辦事, 順道按摩

第二次發現, 男友生氣地駡女友不懂理 ...
唔洗咁燥既,不懂,又不想懂咪分開下先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2018-11-26 05:09 PM 發表

直接同我朋友咁講,有冇得無咁白?喊死佢呢
接受能力低就唔好知咁多嘢...
一係你勸你朋友,信任佢男友囉.
個男人唔想講唔好逼佢,你係佢逆境時要更加信任佢同支持佢.
明知係大話
你講唔講得出?

塵世間一條迷途小毒L

回覆 引用 TOP

失意時睇咩都不順眼包括女友

回覆 引用 TOP

唔駛分析都知個男人要去出火喇

回覆 引用 TOP

去到咁遠出火, 叫雞?

平時見佢兩個一齊好似幾ok, 唔似會叫x的人wor

引用:
原帖由 zzz722 於 2018-11-26 03:03 PM 發表

有的是錢, 有的是男友工佢沒前途, 其中有個拍左7年拖的最困擾

對女友經常發脾氣黑面

假如買車都是投資,飛得喇。

引用:

對女友經常發脾氣黑面

有時有D野唔洗咁清楚~人無完人~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boco2002 於 2018-11-26 05:18 PM 發表

假如買車都是投資,飛得喇。
其中一樣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2018-11-26 05:18 PM 發表

去到咁遠出火, 叫雞?

雞蟲邊有樣睇架?
有D嘢女朋友俾唔到,(毒龍鑽,3P,.....自己睇一次一路向西啦)咪要叫雞囉.

塵世間一條迷途小毒L

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 zzz722 於 2018-11-26 05:18 PM 發表

去到咁遠出火, 叫雞?

流主拍過拖未定還是好單純

提示:支持鍵盤翻頁左 右