• 瀏覽: 40,283
  • 回覆: 183
  • 追帖: 4
我同男友拍拖三年…一齊咁耐我都係屬於無咩自信果type
因為佢算係中等身材,而我係肥妹一名,外型真係唔多襯

咁多年黎佢都一直有俾信心我…我都覺得佢係真心愛我…
點知最近呢個月佢對我好冷淡…以前我地晚晚傾電話…而家佢話返工好忙…放工又好攰…連wts都唔覆我

終於早幾日佢話想分手…話我地性格不合
我接受唔到…但d fd講起先知原來佢識左個又瘦又令既女仔 (我諗體重我係佢既double)
果然呢個世界既男人都係以貌取人…

熱賣及精選
咁佢又會同你三年嘅?

唉個個男人都下身行先架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 shaiapouf 於 2017-11-8 10:17 AM 發表

咁佢又會同你三年嘅?
我地其實都叫相處左好耐先一齊,我諗佢都係有考慮過先一齊
佢真係愛我o既…

其實佢都唔算下身行先架啦,如果係就當初唔會一齊啦……

引用:
原帖由 sharon2428 於 2017-11-8 10:25 AM 發表

我地其實都叫相處左好耐先一齊,我諗佢都係有考慮過先一齊
佢真係愛我o既…
咁你有冇問過佢中意你d咩先

如果樓主ex中等身型,130-140磅,咁樓主係佢2倍,
咁請問樓主有幾重

男人講o既有肉地唔係去到2倍身形

引用:
原帖由 shalian 於 2017-11-8 10:40 AM 發表

男人講o既有肉地唔係去到2倍身形
係要double may ar double may

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sharon2428 於 2017-11-8 10:13 AM 發表

點知最近呢個月佢對我好冷淡…以前我地晚晚傾 ...
Sis
我都係瘦男肥妹,唔介意我問一下,你幾重?

引用:
原帖由 eddleemond 於 2017-11-8 10:37 AM 發表

如果樓主ex中等身型,130-140磅,咁樓主係佢2倍,
咁請問樓主有幾重
笑左
如果係咁樓主你就唔o岩啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sharon2428 於 2017-11-8 10:13 AM 發表

點知最近呢個月佢對我好冷淡…以前我地晚晚傾 ...
如果佢係一個好男仔,對你好而你又中意佢,點解唔為對方減下肥?
佢如果真係識左個瘦女,你更加要積極。
分手後既減肥唔係為佢而係為自己,都係好既

引用:
原帖由 palmaxpc 於 2017-11-8 10:47 AM 發表

如果佢係一個好男仔,對你好而你又中意佢,點解唔為對方減下肥?
佢如果真係識左個瘦女,你更加要積極。
分手後既減肥唔係為佢而係為自己,都係好既
o岩呀,一陣好似呀欣宣跳斷腳就唔好啦

引用:
原帖由 森人子 於 2017-11-8 10:48 AM 發表

你好mean 樓主佢之前有冇叫過你減肥之類

引用:
原帖由 森人子 於 2017-11-8 10:48 AM 發表

關欣兒0羊事?
佢還佢樓主還樓主,其實欣兒本身自己完全忍唔到口既人梨,看佢食野既樣就知道

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]