註冊 登入

有條女已經結了婚

有條女已經結了婚 E-mail 此主題給朋友

還有2⃣️個女一個女今年升讀中另一個女就升小學四,呢個女人係四川妹子,自從嫁到香港之後一直靠用微信在附近的人找男人,佢出嚟玩目的當然只為錢,什麼事都願意做,呢種女人騙過好多男人,大家小心?

熱賣及精選
有無人認識呢條女呀,住屯門!

過多幾年 可以母女檔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上邊緣的肚臍 於 2019-5-24 01:00 AM 發表

還有2⃣️個女一個女今年升讀中另一個女就升小學四,呢個女人係四川妹子,自從嫁到香港之後一直靠用微信在附近的人找男人,佢出嚟玩目的當然只為錢,什麼事都願意做,呢種女人騙過好多男人,大家小心? ...
你比佢呃過呀!?

回覆 引用 TOP

四川同貴州人最好食懶做,睇下做雞嗰啲大部分都係四川人,出名貪錢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上邊緣的肚臍 於 2019-5-24 01:00 AM 發表

還有2⃣️個女一個女今年升讀中另一個女就升小學四,呢個女人係四川妹子,自從嫁到香港之後一直靠用微信在附近的人找男人,佢出嚟玩目的當然只為錢,什麼事都願意做,呢種女人騙過好多男人,大家小心? ...
當叫雞

回覆 引用 TOP

你又唔識人 又出黎唱9人
你係咪受害者先 你唔講 點同情你呀

引用:
原帖由 邪童非 於 2019-5-24 08:00 AM 發表

你又唔識人 又出黎唱9人
你係咪受害者先 你唔講 點同情你呀
其實都無話係唔係受害人,我當然認識呢一個人,我替她丈夫及兩個女難過,一個女人為了錢真係可以不擇手段去出面玩,唔通真係唔識得珍惜自己身體,珍惜自己家庭!

師兄幾錢一Q,我都想試下。

引用:
原帖由 alextmhk 於 2019-5-24 08:54 AM 發表

師兄幾錢一Q,我都想試下。
你只要係微信在附近的人搵到

靚唔靚?幾歲?幾錢濟?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 崖上邊緣的肚臍 於 2019-5-24 08:46 AM 發表

其實都無話係唔係受害人,我當然認識呢一個人,我替她丈夫及兩個女難過,一個女人為了錢真係可以不擇手段去出面玩,唔通真係唔識得珍惜自己身體,珍惜自己家庭! ...
大陸女人就係咁, 為錢為自身利益, 引誘有婦之夫都有, 乜都做得出. 你呢個CASE只是冰山一角.

引用:
原帖由 崖上邊緣的肚臍 於 2019-5-24 09:00 AM 發表

你只要係微信在附近的人搵到
我不在屯門區,可否比佢個微信id我?thanks

帶眼識人

回覆 引用 TOP

引用:

你比個微信號梨玩下先得嫁

回覆 引用 TOP

73 12345
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。