太太產後血崩昏迷兩年半 丈夫不離不棄 打四份工養妻活兒

太太產後血崩昏迷兩年半 丈夫不離不棄 打四份工養妻活兒 E-mail 此主題給朋友

天意總是弄人 
尤其是善良嘅人
特別多困難考驗
反而呃蝦條 食洋腸嗰D
又唔見佢地有咁多苦難
分分鐘仲嫌食得唔夠飽添
🤔🤔🤔   🤔🤔🤔   🤔🤔🤔
如果有得你揀
你會唔會揀做故事中嘅丈夫?
為左"愛的承諾" 行一條咁辛苦嘅路?
https://topick.hket.com/article/2352894/?r=mcsdfb

熱賣及精選
中國有句話。叫飽死有膽既。餓死無膽既。。系我都做得到。我好有義氣既。不過。我五保證會無其它女人。但會一生照顧佢

I would rather die than to live like that

引用:
原帖由 onlyyourgirl 於 2019-5-20 11:40 PM 發表

I would rather die than to live like that
Tragedy not only consumes our love
but even ruins life always and all way.

回覆 引用 TOP

希望佢太太能夠早日康復、一家三口開開心心

回覆 引用 TOP

希望快D有奇蹟出現。這是「愛」。

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rigg 於 2019-5-20 11:10 PM 發表

天意總是弄人
尤其是善良嘅人
特別多困難考驗
反而呃蝦條 食洋腸嗰D
又唔見佢地有咁多苦難
分分鐘仲嫌食得唔夠飽添
如果有得你揀
https://topic ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-5-20 11:18 PM 發表

中國有句話。叫飽死有膽既。餓死無膽既。。系我都做得到。我好有義氣既。不過。我五保證會無其它女人。但會一生照顧佢
層次太高,唔識睇.

富而無驕易,貧而無怨難

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rigg 於 2019-5-20 11:10 PM 發表

天意總是弄人
尤其是善良嘅人
特別多困難考驗
反而呃蝦條 食洋腸嗰D
又唔見佢地有咁多苦難
分分鐘仲嫌食得唔夠飽添
如果有得你揀
答返樓主,
我太弱,所以,,,,你明.
天意弄人.

富而無驕易,貧而無怨難

回覆 引用 TOP

明知容易出血,一早就應該選擇開刀,又唔係無錢。台灣無得選擇開刀生B?好可惜!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2019-5-20 11:18 PM 發表

做生意及打幾份工,又照顧妻兒,邊仲有時間幾心情同第二個一齊? 叫G解決就唔奇!

回覆 引用 TOP

我服佢.我一定唔得...........

回覆 引用 TOP

佢真係好好先生
希望太太可以快啲好返
起身同小朋友一齊玩

回覆 引用 TOP

引用:

天意總是弄人 
尤其是善良嘅人
特別多困難考驗
反而呃蝦條 食洋腸嗰D
又唔見佢地有咁多苦難
分分鐘仲嫌食得唔夠飽添
如果有得你揀
世間有幾許人能夠做到,祝願

回覆 引用 TOP

17 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。