• 瀏覽: 4,533
  • 回覆: 29
六十幾歲人啫,食野飲野摺摺聲,坐係度又un腳,出街撩細路仔玩,似老賣老,後生果陣已經唔肯返工,而家仲做錯野唔認,話無做過,比人踢爆左又黑面,公主病越來越勁,越老越衰格!唔通老左真係會咁

[ 本帖最後由 annachow06 於 2016-10-26 03:07 PM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 annachow06 於 2016-10-26 03:05 PM 發表
六十幾歲人啫,食野飲野摺摺聲,坐係度又un腳,出街撩細路仔玩,似老賣老,後生果陣已經唔肯返工,而家仲做錯野唔認,話無做過,比人踢爆左又黑面,公主病越來越勁,越老越衰格!唔通老左真係會咁
六十幾歲,牙齒有問題的了,
就住就住食嘢飲嘢,
發出的聲會大D.

老咗,一係好萌塞,一係公主病,一係乜都忍忍忍,死頂

引用:
原帖由 87er 於 2016-10-26 09:34 PM 發表

六十幾歲,牙齒有問題的了,
就住就住食嘢飲嘢,
發出的聲會大D.
牙無問題,佢係專登既,即係日本人咁,好味果D聲呀!你話幾咁衰格丫

引用:
原帖由 暫伴月將影 於 2016-10-26 09:47 PM 發表
老咗,一係好萌塞,一係公主病,一係乜都忍忍忍,死頂
而家咪頂緊囉!想辦法消失世間上,一係我先,一係佢先!完全唔想接觸

引用:
原帖由 annachow06 於 2016-10-26 09:53 PM 發表

而家咪頂緊囉!想辦法消失世間上,一係我先,一係佢先!完全唔想接觸
爸打,唔係咒你.依種老而不分分鐘長命過你,後生嘅比佢激死咗.

引用:
原帖由 暫伴月將影 於 2016-10-26 10:52 PM 發表

爸打,唔係咒你.依種老而不分分鐘長命過你,後生嘅比佢激死咗.

好有道理丫

我細佬以前食野都吱吱摺摺真係好un耳,,我嫲成日鬧佢似牛趙草,,後尾改好

引用:
原帖由 暫伴月將影 於 2016-10-26 10:52 PM 發表

Yes! She does, What the relationship with you anyway?

引用:

係,所以我要諗辦法極速逃走!都係果句,一係佢死,一係我死快D!唉!

引用:
原帖由 kwankwan1997 於 2016-10-27 01:33 AM 發表
我細佬以前食野都吱吱摺摺真係好un耳,,我嫲成日鬧佢似牛趙草,,後尾改好
細路仔唔奇丫,打下鬧下就ok!呢D老忽忽係最黑人憎架,鬧佢當你唱歌

老一代既人好多都係咁
正常不過

冇眼睇

引用:

岩....
仲會長命到99

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]