• 瀏覽: 3,972
  • 回覆: 17
我講先

老婆同自己人工唔係差好遠我大家都做野。但屋企支出同埋細路洗費我出曬。而且要俾佢家用,屋租水電外家家用都係我出。本來已經好過份,今年佢又黎一招話家用扣少少然後連細路學費雜費都入埋我數,佢自己人工自己盡用。
外面就扮到好好太太咁,但其實就係一個無良擠壓老公的敗類。人生就咁被個女人毀滅。到而家都覺得點解當初會行呢條路。真係毒蛇蠍子都無咁毒。

我和你相反,我女人及呀媽都喜歡把錢比我。當然我第一層樓係寫我女人名,之後供樓再買第二層全是我比。但她會久不久入錢落我戶口,去街食飯她簽card

喱D咪係半世老婆奴囉。

結婚前冇共識?生埋仔先上黎呻?
如果大家收入相約,共產或半共產最好

引用:
原帖由 nolovenofreedom 於 2018-9-5 09:12 PM 發表
我講先

老婆同自己人工唔係差好遠我大家都做野。但屋企支出同埋細路洗費我出曬。而且要俾佢家用,屋租水電外家家用都係我出。本來已經好過份,今年佢又黎一招話家用扣少少然後連細路學費雜費都入埋我數,佢自己人工自己盡用。
外面就扮到好好太太咁,但其實就係一個無良擠壓老公的敗類。人生就咁被個女人毀滅。到而家都覺得點解當初會行呢條路。真係毒蛇蠍子都無咁毒。 ...
拍施前無瞭解清楚?

引用:
原帖由 nolovenofreedom 於 2018-9-5 09:12 PM 發表
我講先

外面就扮到好好太太咁,但其實就係一個無良擠壓老公的敗類。人生就咁被個女人毀滅。到而家都覺得點解當初會行呢條路。真係毒蛇蠍子都無咁毒。 ...
佢屋企人開支關你L事咩,如果講唔掂數就分手啦

投錯胎,
我講緊我自己,

你D小朋友係唔係,靠你.
做好老豆老母嘅身份.

你老婆洗你錢又如何?你諗下佢又要比你屌,又要同你生仔,又要湊仔,啲仔女仲要跟你姓,仲要做野。你淨你專心搵錢就得,有咩唔好?比起我老母好好多啦,我老母好大洗,洗完再問我老豆攞,又唔出去做野,淨係咬我老豆份糧都仲要怨我老豆呢樣果樣,所以你要知足啦。

引用:
原帖由 晚間強勁的羊 於 2018-9-9 02:20 AM 發表
你老婆洗你錢又如何?你諗下佢又要比你屌,又要同你生仔,又要湊仔,啲仔女仲要跟你姓,仲要做野。你淨你專心搵錢就得,有咩唔好?比起我老母好好多啦,我老母好大洗,洗完再問我老豆攞,又唔出去做野,淨係咬我老豆份糧都仲要怨我老豆呢樣果樣,所以你要知足啦。 ...
你老豆最慘是生了你舊叉燒

引用:
原帖由 艾美蕭 於 2018-9-9 06:47 AM 發表

你老豆最慘是生了你舊叉燒
收皮啦你,你憑咩話我?你又好我好多?確認自己有邊方面好過我先好出聲啦,我係點又要比你知?唔好扮到自己好了解我係咩人咁啦,你知我係點咩?你有見過我咩?或者你讀緊小學呢,去返學啦小弟弟

老婆你自己搵怪得邊個,閪你就屌撚左人

引用:
原帖由 晚間強勁的羊 於 2018-9-9 01:57 PM 發表

收皮啦你,你憑咩話我?你又好我好多?確認自己有邊方面好過我先好出聲啦,我係點又要比你知?唔好扮到自己好了解我係咩人咁啦,你知我係點咩?你有見過我咩?或者你讀緊小學呢,去返學啦小弟弟 ...
去了解舊叉燒,白痴架,叉燒。

無良擠壓老公的敗類

死都唔俾你咬我呀

結婚前冇共識?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]