• 瀏覽: 16,568
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
讀中學時阿爸要返大陸做野,包咗個二奶,之後比我發現咗,我威脅佢話如果繼續包就同阿媽講
阿媽嗰時情緒有D問題,同埋阿爸都係玩玩下,所以佢應承我會斷
之後見佢真係斷咗,所以我都慢慢冇咗回事
本身以為呢單野唔會再比人提起,但叔仔過嚟上嚟屋企食飯唔覺意爆響口
阿媽追問佢咩事,叔仔先知原來阿媽當年一直唔知
阿媽嬲到趕咗阿爸出門,仲要連我都嬲埋
佢手機都熄埋,今鋪點收科好.....

叫你叔仔諗計

N年事都咁嬲做乜男人有玩過第二個就做女人要預左

今鋪真多得你叔仔唔少

男人, 冇一個信得過.

你呀叔分明玩嘢!

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-20 01:50 PM 發表
我終於明白點解有一啲女人寧願拜金都唔同你地啲男人捱😂窮同有錢既男人都出軌,基本上所有男人都有呢個出軌基因🧬

引用:
原帖由 chok豪 於 2021-10-20 01:30 PM 發表
讀中學時阿爸要返大陸做野,包咗個二奶,之後比我發現咗,我威脅佢話如果繼續包就同阿媽講
本身以為呢單野唔會再比人提起,但叔仔過嚟上嚟屋企食飯唔覺意爆響口
阿媽嬲到趕咗阿爸出門,仲要連我都 ...
叔仔?
老公個細佬都知情😳

你阿爸d嘢
關叔仔咩事
叔仔係咩你知唔知?

引用:
原帖由 香港自信的羔羊 於 2021-10-20 06:33 PM 發表
你阿爸d嘢
關叔仔咩事
叔仔係咩你知唔知?
細叔嘅細佬

解釋下應該無事,有得屌唔通唔屌咩

引用:
原帖由 chok豪 於 2021-10-20 01:30 PM 發表
由你媽嬲,嬲完會處理件事情

引用:
你叔仔多事啦

引用:
原帖由 天上天下大西瓜 於 2021-10-20 01:35 PM 發表
叫你叔仔諗計
佢諗計咪爆咗件事出嚟囉

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-10-20 01:50 PM 發表
女人個心有個錨㗎咁快忘記咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]