• 瀏覽: 2,093
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
媽媽過身了,老父獨居。發現佢有可能帶個女人返屋企搞(發現老父食春藥)。父親本身已經亂,污糟,不衞生,我已時常去打掃。疫情下,為了他健康著想(怕他染病、馬上風)應否說穿?雖然我知講了都唔會聽(固執、迷信自己好叻、冇問題),還是扮作不知

熱賣及精選
咁大個人無得管架啦!你由得佢啦!佢開心

照講叫佢量力以為5好搞咁多每月一兩次好啦

我同你case一樣,母走了,食春藥,超級污糟,超級固執5會聼你講,就算你有乜事佢不痛不癢只顧自己!點解會一樣🤣🤣但我裝cam5見有女人出入,佢出去玩就5知啦,就算係真有得佢啦!佢點玩米點玩,但係如果佢帶個女人番屋企,我會同佢死過,之前就係每星期番去幫佢執屋,搞到自己情緒同身體都傷哂,而家請左鍾點,我先可以鬆番d,見議盡量放手,咁先可以放生自己!

引用:
原帖由 bblaila 於 2021-10-1 12:31 PM 發表

我同你case一樣,母走了,食春藥,超級污糟,超級固執5會聼你講,就算你有乜事佢不痛不癢只顧自己!點解會一樣🤣🤣但我裝cam5見有女人出入,佢出去玩就5知啦,就算係真有得佢啦!佢點玩米點玩,但係如果佢帶個女人番屋企,我會同佢死過,之前就係每星期番去幫佢執屋,搞到自己情緒同身體都傷哂,而家請左鍾點,我先可以鬆番d,見議盡量放手,咁先可以放生自己!
佢知你裝cam, 咪會避開?

引用:
原帖由 晚間消失了魚蛋 於 2021-10-1 12:58 PM 發表

其實我裝cam原意5係想捉佢黃腳雞🤣係佢安全及其他方便照顧!香港獨居間屋可以有幾大,你剩係映門都知啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 bblaila 於 2021-10-1 01:16 PM 發表

其實我裝cam原意5係想捉佢黃腳雞🤣係佢安全及其他方便照顧!香港獨居間屋可以有幾大,你剩係映門都知啦🤣🤣🤣
不過知又點,佢要咁都阻唔到。

引用:
原帖由 晚間消失了魚蛋 於 2021-10-1 01:18 PM 發表

不過知又點,佢要咁都阻唔到。
出去玩同入左屋已經好大分別,出去玩餐餐清就由得佢當娛樂費,入左屋就會衍生好多問題,起碼財政你要撐住,萬一你老豆比人呃晒d$點算,5通個女人同你老豆玩老感貪佢啲老人除

引用:
原帖由 bblaila 於 2021-10-1 01:23 PM 發表

出去玩同入左屋已經好大分別,出去玩餐餐清就由得佢當娛樂費,入左屋就會衍生好多問題,起碼財政你要撐住,萬一你老豆比人呃晒d$點算,5通個女人同你老豆玩老感貪佢啲老人除
咁一定唔會個比落地生根。如果係入來我會扔個女人D嘢出門口。
被人呃錢就一定㗎。話唔信銀行,個個月拎到清。佢乜都冇講,係我見到D藥估到。
我就係唸要不要拎住D藥同佢傾。

引用:
原帖由 晚間消失了魚蛋 於 2021-10-1 01:39 PM 發表

咁一定唔會個比落地生根。如果係入來我會扔個女人D嘢出門口。
被人呃錢就一定㗎。話唔信銀行,個個月拎到清。佢乜都冇講,係我見到D藥估到。
我就係唸要不要拎住D藥同佢傾。
我問過啦,佢點會答你!就算係又點?我有得佢happy!暫時冇入屋就得,我另一個辦法就係控制佢啲錢,每個月只埋最多一萬比佢可以攞5會多🤣一皮野淨食淨玩一個吖伯夠駛啦🤣🤣btw,我果件超級污糟,比拼下呢🤪🤪🤪

引用:
原帖由 bblaila 於 2021-10-1 05:18 PM 發表

我問過啦,佢點會答你!就算係又點?我有得佢happy!暫時冇入屋就得,我另一個辦法就係控制佢啲錢,每個月只埋最多一萬比佢可以攞5會多🤣一皮野淨食淨玩一個吖伯夠駛啦🤣🤣btw,我果件超級污糟,比拼下呢🤪🤪🤪
我都係咁做。唔比多餘,但一定會睇住佢,有須要先至出手。

引用:
原帖由 晚間消失了魚蛋 於 2021-9-30 05:53 PM 發表

媽媽過身了,老父獨居。發現佢有可能帶個女人返屋企搞(發現老父食春藥)。父親本身已經亂,污糟,不衞生,我已時常去打掃。疫情下,為了他健康著想(怕他染病、馬上風)應否說穿?雖然我知講了都唔會聽(固執、迷信自己好叻、冇問題),還是扮作不知
你啲憂慮係啱嘅,同佢講下囉。

引用:
原帖由 keikei97 於 2021-9-30 06:03 PM 發表

咁大個人無得管架啦!你由得佢啦!佢開心
真係好難管冇得管

引用:
原帖由 bblaila 於 2021-10-1 12:31 PM 發表

煩呀,你同佢一齊住?

引用:
原帖由 晚間消失了魚蛋 於 2021-10-1 12:58 PM 發表

佢咩年紀啊?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]