• 瀏覽: 30,376
  • 回覆: 159
  • 追帖: 1
我表妹話佢比業主逼遷,原因我都唔係咁清楚
總之講到無家可歸好慘咁,佢又同我姑媽唔係咁岩牙所以唔可以去姑媽到訓
而我阿媽由細到大都好鍚表妹,所以一聽到佢話冇地方住就冇同我地商量就叫左表妹係我地屋企住住先…

已經係我地到住左一個禮拜但係我勢估唔到表妹既生活習慣差到咁
食完野又唔會自己掉垃圾唔會執野,原來佢有啲會甩色既衫又唔講聲又唔分開洗
佢條牛仔褲甩色甩到我啲T-shirt變左一撻撻
同佢講仲要話佢話:爛鬼T-shirt值幾多錢呀,都唔夠我條褲貴啦
都唔係價錢問題,而係你自己洗衫明知條褲會甩色你都會分開黎洗啦

平時朝早起身返工又要霸住個廁所冇一個鐘都唔出返黎
得你一個要返工咩?我同老豆都要返工架,你估得你一個人住呀?
我地好心收留你,唔係老馮要接受你呢種咁差既生活習慣囉

平時星期六日我女朋友有時都會上黎過夜,佢知我女朋友有護膚品放係我間房入面
仲面衰到入我房偷黎用,比我發現左仲要話我小氣

同阿媽講,佢仲要叫我讓下表妹
又話表妹搵到屋就會搬,依家叫人地走佢可以走得去邊
咁點解當初決定收留佢個陣唔同我地商量下先?

乖乖龍地冬
引用:
原帖由 拍拉拍拉櫻之花 於 2021-7-29 12:27 PM 發表

總之講到無家可歸好慘咁,佢又同我姑媽唔係咁岩牙所以唔可以去姑姐到訓
而我阿媽由細到大都好鍚表妹,所以一聽到佢話冇地方住就冇同我地商量就叫左表妹係我地屋企住住先…

食完野又唔會自己掉垃圾唔會執野,原來佢有啲會甩色既衫又唔講聲又唔分開洗
...
不如你試下搬走?

引用:
原帖由 擾敵同仁 於 2021-7-29 12:48 PM 發表

不如你試下搬走?
都係方法喎

變相交返個難題俾阿媽

呢單野,表哥一定唔好放過表妹!

表哥玩弄愛情表妹一夜失身

雙飛

引用:
原帖由 Retired2019 於 2021-7-29 02:19 PM 發表

表哥玩弄愛情表妹一夜失身
唔好啦,都唔靚

呢啲女送都唔好要係正常

有食5食罪大惡極

引用:
原帖由 拍拉拍拉櫻之花 於 2021-7-29 12:27 PM 發表

總之講到無家可歸好慘咁,佢又同我姑媽唔係咁岩牙所以唔可以去姑姐到訓

...
話哂親戚一場, 住一陣都情有可原

女人係咪都中意偷用其他女人既護膚品

引用:
原帖由 刺身壽司 於 2021-7-29 03:53 PM 發表

話哂親戚一場, 住一陣都情有可原
住一陣唔緊要,但係可唔可以諗下原本係到住緊既人呢

引用:
原帖由 中午高綿羊 於 2021-7-29 04:31 PM 發表

女人係咪都中意偷用其他女人既護膚品
我諗都係,護膚品貴呀嘛

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-7-29 03:50 PM 發表

有食5食罪大惡極
不了,未一齊住過都可能仲有少少遐想但係知道佢啲生活習慣差成咁我就連想介紹男仔比佢識都唔想

接左就好難送走

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]