• 瀏覽: 6,142
  • 回覆: 51
我個仔間學校要求小朋友要學一樣野,我同老公都搵緊有咩岩阿仔學,原本都諗住比阿仔學體育多過靜態

點知尋晚係奶奶屋企食飯個陣比佢聽到我老公話想個仔學跆拳道
之後奶奶就話郁手郁腳有咩好?要學不如學芭蕾舞,筋骨又柔軟啲又可以做到運動
咁我咪話:男仔好少學芭蕾舞,同埋要將隻腳拗上個頭到睇見都肉痛…

奶奶即刻黑晒口面咁話:總之要學運動就一定要學芭蕾舞啦!唔係就去學音樂或者畫畫!
我老公又唔出聲仲要好似好認同奶奶講既野

點解奶奶咁想我個仔去學芭蕾舞?佢係咪有芭蕾舞情意結?

學游水兩面銀牌

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-7-30 12:18 PM 發表
學游水兩面銀牌
學游水點都好過學芭蕾舞啦

有冇問下個仔想學咩先

問奶奶阿仔可唔可以學劍擊做第二個張家朗

引用:
原帖由 肥佛 於 2021-7-30 12:18 PM 發表
學游水兩面銀牌
呃老綜達人又扮專家?
你今次正常番?

引用:
原帖由 一路順路 於 2021-7-30 11:29 AM 發表
我個仔間學校要求小朋友要學一樣野,我同老公都搵緊有咩岩阿仔學,原本都諗住比阿仔學體育多過靜態

之後奶奶就話郁手郁腳有咩好?要學不如學芭蕾舞,筋骨又柔軟啲又可以做到運動
咁我咪話:男仔好少學芭蕾舞,同埋要將隻腳拗上個頭到睇見都肉痛…

奶奶即刻黑晒口面咁話:總之要學運動就一定要學芭蕾舞啦!唔係就去學音樂或者畫畫!
我老公又唔出 ...
男人學芭蕾舞冇問題。
堅持學就有D怪。

引用:
原帖由 一路順路 於 30-7-2021 11:29 AM 發表

我老公又唔出 ...
要學跳舞就學拉丁舞啦,男女都適合

引用:
原帖由 肥佛 於 30-7-2021 12:18 PM 發表
學游水兩面銀牌
要混血兒先有咁大隻,純種中國人先天輸蝕d

引用:
學游水兩面銀牌
學李十X,成屋銀紙!

小孩唔鈡意就唔要學

我估係奶奶鍾意睇
個孫仔著芭蕾舞褲…

學芭蕾舞冇問題,將嚟氣質好

奶奶咁想學芭蕾舞, 叫你老公俾錢佢學~
小朋友係獨立個體, 唔係幫父母長輩完未圓既夢, 請尊重你個仔個人意願, 佢想學咩就去學咩~ 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]