列印

同62住好辛苦

同62住好辛苦 E-mail 此主題給朋友

因為生左個細 62搬左過黎睇頭睇尾 但同佢一齊住 好辛苦 日日俾佢監視住咁 佢睇咩都覺得唔順眼 佢又冇朋友 日日坐係屋企 日日俾佢搞到負能量爆哂!

佢都係被逼來幫手而已

回覆 引用 TOP

請個工人返嚟,之後話冇地方住送老爺走囉!

只不過之後 嘅日子 ,改為日日監視工人, 佢做乜嘢你都覺得唔順眼 ,但係佢日日都仍然喺屋企 食你嘅住你嘅, 你仲要畀錢 出糧添!!!

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 核心難吃的回覆 於 2019-11-16 08:22 AM 發表
因為生左個細 62搬左過黎睇頭睇尾 但同佢一齊住 好辛苦 日日俾佢監視住咁 佢睇咩都覺得唔順眼 佢又冇朋友 日日坐係屋企 日日俾佢搞到負能量爆哂!
趕佢走

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

咁又真係慘,可唔可以叫其他親戚代替?

回覆 引用 TOP

其實佢幫咩手? 要睇住個外傭?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹上螞蟻 於 2019-11-23 10:43 PM 發表
其實佢幫咩手? 要睇住個外傭?
冇咩幫 純粹睇頭睇尾!冇請工人

回覆 引用 TOP

幫唔到乜嘢!咁使乜叫佢嚟!奇怪!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 700148 於 2019-11-24 10:30 AM 發表
幫唔到乜嘢!咁使乜叫佢嚟!奇怪!
果陣諗住有時落下街 帶大果個唔洗帶埋細果個!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 核心難吃的回覆 於 2019-11-16 08:22 AM 發表
層樓邊個先?

回覆 引用 TOP

要趕人走
唔好敢對老人家啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wingwing1234566 於 2019-11-25 10:54 PM 發表

層樓邊個先?
我地的 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 唔好攪我後面 於 2019-11-26 07:44 AM 發表
要趕人走
唔好敢對老人家啦
唔係趕佢走 只不過想佢返返自己屋企住!

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]